Icones del terror reunides a 'Dinner with Leatherface' per recordar Gunnar HansenUn documental centrat en la vida, el llegat i la carrera de l'actor Gunnar Hansen, qui va interpretar Caracuir a La Matança de Texas.


En motiu del 50è aniversari de l'estrena de La Matança de Texas als cinemes arribarà aquesta tardor un nou documental sobre aquest clàssic del cinema de terror. Es titula Dinner with Leatherface, i es fixarà en la vida, el llegat i la carrera del difunt actor Gunnar Hansen, qui va interpretar Caracuir a la pel·lícula original.

Michael Kallio (Possessió Demencial) dirigeix el documental, i com no podia ser d'altra manera inclourà entrevistes a companys de professió i amics de Hansen, tals com Bruce Campbell, Barbara Crampton i Kane Hodder. També s'entrevista al director de fotografia de la pel·lícula Daniel Pearl i el guionista Kim Henkel.

Gunnar Hansen va morir el 2015 de forma prematura als 68 anys. 

Amb aquest documental es pretén conèixer la seva vessant més personal, dedicada en l'escriptura, la poesia, la fotografia i la documentació. A més de la seva vinculació al cinema de terror assistint a convencions, on mantenia contacte amb els fans i impartia conferències explicant la seva experiència professional.

El documental també inclourà imatges inèdites al set de rodatge de La Matança de Texas i algunes fotografies personals.

Dinner with Leatherface serà estrenada a l'octubre, mateixa època -però cinquanta anys després- de l'estrena de considerada com una de les pel·lícules cabdals del cinema de terror. La data i la forma de ser estrenada encara és una incògnita.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris