Icones del terror reunides a 'Dinner with Leatherface' per recordar Gunnar Hansen



Un documental centrat en la vida, el llegat i la carrera de l'actor Gunnar Hansen, qui va interpretar Caracuir a La Matança de Texas.


En motiu del 50è aniversari de l'estrena de La Matança de Texas als cinemes arribarĂ  aquesta tardor un nou documental sobre aquest clĂ ssic del cinema de terror. Es titula Dinner with Leatherface, i es fixarĂ  en la vida, el llegat i la carrera del difunt actor Gunnar Hansen, qui va interpretar Caracuir a la pel·lĂ­cula original.

Michael Kallio (PossessiĂ³ Demencial) dirigeix el documental, i com no podia ser d'altra manera inclourĂ  entrevistes a companys de professiĂ³ i amics de Hansen, tals com Bruce Campbell, Barbara Crampton i Kane Hodder. TambĂ© s'entrevista al director de fotografia de la pel·lĂ­cula Daniel Pearl i el guionista Kim Henkel.

Gunnar Hansen va morir el 2015 de forma prematura als 68 anys. 

Amb aquest documental es pretĂ©n conèixer la seva vessant mĂ©s personal, dedicada en l'escriptura, la poesia, la fotografia i la documentaciĂ³. A mĂ©s de la seva vinculaciĂ³ al cinema de terror assistint a convencions, on mantenia contacte amb els fans i impartia conferències explicant la seva experiència professional.

El documental també inclourà imatges inèdites al set de rodatge de La Matança de Texas i algunes fotografies personals.

Dinner with Leatherface serĂ  estrenada a l'octubre, mateixa època -perĂ² cinquanta anys desprĂ©s- de l'estrena de considerada com una de les pel·lĂ­cules cabdals del cinema de terror. La data i la forma de ser estrenada encara Ă©s una incĂ²gnita.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris