Primer avançament de 'HERMANA MUERTE', la preqüela de 'Verónica' de Paco Plaza



La pel·lícula inaugurarà el Festival de Sitges 2023. 


Aquest migdia s'ha sabut que Hermana Muerte serà la pel·lícula inaugural del Festival de Sitges 2023. Aquest anunci ho ha aprofitat Netflix, distribuïdora del film, per publicar el primer tràiler oficial.

Hermana Muerte és la nova pel·lícula de Paco Plaza, la qual serveix per expandir l'univers de Verònica (2017) aprofitant un dels seus personatges secundaris: la sinistra monja cega. La història se situa a l'Espanya de la postguerra, on Narcisa (Aria Bedmar), una jove amb poders sobrenaturals, arriba a un antic convent, ara una escola de noies, per fer de mestra. A mesura que passen els dies, els estranys esdeveniments i les situacions cada cop més inquietants que la turmenten la portaran a desvelar els terribles secrets que envolten el convent i persegueixen els seus habitants.

Aquest primer avançament de la pel·lícula arriba a través del compte Netflix España. El tràiler és molt curt però inquietant, i us convidem a veure'l:


Qui interpretarà la “germana mort” és Consuelo Trujillo, la mateixa actriu que va encarnar-la a Verònica. El repartiment el completa Almudena Amor, Luisa Merelas, Chelo Vivares i Maru Valdivielso.

El Festival de Sitges se celebra del 5 al 15 d'octubre i allà es podrà veure Hermana Muerte. La data d'estrena a Netflix encara no s'ha anunciat.

Verónica es basa lliurement en cas real d'Estefania Gutierrez Lazaro, una adolescent de Madrid que va morir misteriosament el 1992 després d'utilitzar una taula Ouija. La pel·lícula explica com l'adolescent és assetjada per aterridores presències sobrenaturals que amenacen de fer mal la seva família.


Imatge de la monja cega a Verónica


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris