Un virus mortal a CONTAGION FEAR (2023)



Una pel·lícula australiana a mig camí entre Esclat (1995) i Contagi (2011).


La distribuïdora de cinema Black Mandala ha publicat en el seu canal de YouTube el tràiler de Contagion Fear, una pel·lícula australiana que qualifica a mig camí entre Esclat (1995) i Contagi (2011). Per tant, una història de pandèmia mundial on el caos i la por s'apoderen de les persones a través d'un virus mortal.

Enzo Tedeschi dirigeix l'obra partint d'un guió que també ha escrit ell amb l'ajuda de Greta Harrison, Julian Harvey, i Matthew C. Vaughan. Desenvolupen aquesta història:

Un descarrilament catastròfic de tren fa que la ciutat s'endinsi en un caos. Però el descarrilament és només el començament. Un atac amb gas biològic veu com els supervivents de l'accident es col·lapsen i moren en qüestió de minuts. I la malaltia s'estén. Ràpidament...


Malgrat que estem davant d'una producció de baix pressupost el repartiment està ple de cares conegudes del gènere fantàstic, com són Andy Rodoreda (Cargo, Black Water); Ash Ricardo (Thor: Ragnarok), Nicholas Hope (Scooby-Doo), Raelee Hill (Superman Returns), i Paul Michael Ayre (Scare Package 2).

Contagion Fear serà presentada al Marché du Film de Canes el 16 de maig.

Pots veure el tràiler de la pel·lícula:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris