S'anuncia un reinici d'El Retorn dels Morts Vivents

 


La pel·lícula expandirà allò presentat a la saga creada per Dan O'Bannon el 1985, formada per cinc entregues.


Si et pregunten per una pel·lícula que uneixi la comèdia i els zombis el més probable és que et passi pel cap El retorn dels morts vivents, el clàssic dirigit per Dan O'Bannon el 1985 que va impulsar fins a quatre seqüeles. Ahir es va saber que la saga tindrà una nova entrega produïda per Living Dead Media.
 

La idea d'aquesta companyia és la de reiniciar la franquícia actualitzant el concepte original a un context de present, així com d'expandir el que ja s'ha explicat anteriorment a les cinc entregues anteriors. Remake encobert? Diuen “El nostre reinici de Return of the Living Dead ampliarà el món existent creat per les 5 pel·lícules originals, alhora que es manté fidel a les arrels de la comèdia fosca, de ciència-ficció, de terror i amb classificació R, adorades pels fans del clàssic de culte d'arreu del món els darrers 35 anys”.

Steve Wolsh (Kill Her Goats) és l'escollit per a dirigir aquesta pel·lícula que encara no té títol oficial.

Us excita una nova entrega del retorn dels morts vivents? Ho considereu un simple i barat fan-service? Fins i tot podria ser divertit recuperar les actrius Melinda Clarke i Linnea Quigley, que van interpretar les dues zombis femenines més emblemàtiques de la sèrie. Veurem com continua aquest projecte.

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris