Ted Raimi protagonitza ‘FAILURE!’, un thriller psicològic rodat amb un sol pla seqüència


És el germà petit del director de culte Sam Raimi (Evil Dead).


La nova pel·lícula protagonitzada per Ted Raimi es titula Failure!, i va ser presentada mundialment al festival FrightFest de Londres ahir 28 d’agost. La presentació ha anat lligada amb la publicació del pòster i tràiler oficial.

Ted Raimi (1965) és el germà Petit de Sam Raimi (Evil Dead), i ha protagonitzat pel·lícules recents com The Quarry, clàssics com Shocker, Darkman i The Grudge, i participat en sèries d’èxit com Ash v Evil Dead.

Failure! la protagonitza James (Raimi), un home que ha de pagar un gran deute al banc, i té 1h per decidir si paga o comet un assassinat per a protegir la seva família. A mesura que avança l'hora, troba casa seva múltiples personatges que l'empenyen en diferents direccions, cosa que augmenta gradualment la seva angoixa i el seu enfonsament. Però, qui és real i qui no?

El repartiment el completa Merrick McCartha (Undertow), Melissa Diaz, John Paul Medrano, Daniel Kuhlman i Noel Douglas Orput, tots ells en rols secundaris.

Alex Kahuam escriu i dirigeix, en el que és el seu segon llargmetratge després de debutar el 2021 amb Forgiveness. Una coproducció entre Mèxic i els Estats Units a càrrec de Promotora NAE i Spacebrain Entertainment.

Aquest thriller psicològic ha estat rodat amb un únic pla seqüència de 87 minuts, tot estructurat en tres actes.

Val a dir que les primeres opinions plasmades a la xarxa no són massa positives, però igualment esperem amb ganes veure Ted Raimi en acció altre cop. De moment, ens hem de conformar amb el tràiler oficial de Failure!, i toca reconèixer que el que veiem ens transmet avorriment…:

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris