'VINDICTA', nou slasher protagonitzat per Elena Kampouris

Elena Kampouris a Els Nens de les Panotxes (2020)


El bany de sang a Vindicta arriba aquest octubre.


La noia protagonista del remake Els Nens de les Panotxes (2020), l’Elena Kampouris, continua lligada al gènere de terror en el seu nou treball. Es titula Vindicta, i és un slasher que distribuirà una filial de Paramount anomenada Republic Pictures als Estats Units.

La distribució internacional és per SP Media Group, gestionada per Steven Paul. Aquest empresari del cinema anteriorment havia produït obres de gran èxit com Ghost in the Shell (live action), Doomsday i Ghost Rider.

Dirigida per Sean Mcnamara (“La hija del rey”), la pel·lícula se situa en una ciutat terroritzada per un sàdic assassí en sèrie. Un detectiu experimentat i un metge acabat de contractar es veuen obligats participar en un joc mortal, només per descobrir que la clau per aturar el vessament de sang és descobrir la veritat del seu propi passat.

Sean Astin (“Stranger Things” 2ª temporada) and Jeremy Piven (“Entourage”) protagonitzen Vindicta. L’acompanyen Travis Nelson, Daniel Cudmore, Jamie Callica, Bradley Stryker (“Crawlspace”) i Karo Cubitt.

No hi ha tràiler ni imatges oficials.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris