El 4t FANTBOI estrena nova secció: "Otra Mirada"

Post Empire Günther Franke
Imatge de Post Empire

El Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi de Llobregat, el FANTBOI 4, se celebrarà durant els dies 6 i 9 de juny.



Una nova mirada


La quarta edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi de Llobregat, el FANTBOI, continua escalfant motors de cara a la seva celebració entre els dies 6 i 9 de juny. Arribarà amb una novetat important, com és una nova secció al seu programa de pel·lícules que portarà per títol "Otra Mirada".

Aquesta nova secció està enfocada a presentar pel·lícules de temàtica fantàstica i de vocació independent, preferiblement inèdites a Espanya, i que apostin per l'experimentació, nous llenguatges i la fusió de gèneres. D'aquesta manera, "Otra Mirada" donarà visibilitat a obres atrevides que difícilment arribaran a les sales de cinema comercials.

En paraules d'Hugo Cobo, director del festival: "Hem volgut afegir aquesta secció per donar una oportunitat especial a obres que rarament s'estrenaran en plataformes i molt menys en cinemes. Donar visibilitat a pel·lícules menys convencionals, però que artísticament són tan interessants com valentes".




Primeres pel·lícules anunciades


La presentació de la nova secció "Otra Mirada" ha anat acompanyada de l'anunci de la primera pel·lícula seleccionada per aquesta secció i en general del FANTBOI. Es tracta de Post Empire, l'òpera prima de Günther Franke, un neo-noir de ciència-ficció sobre la ruptura d'identitats, el món de la droga i l'amor.

També, i ja per a la Secció Oficial, s'ha anunciat la pel·lícula argentina Recuerdos del mal, dirigida per l'incombustible Gabriel Musco, que ja va inaugurar el Fantboi 2 amb la seva pel·lícula El oscuro lugar donde habitan, i que a més va comptar amb la presència de la seva actriu principal Grace Ulloa.

El FANTBOI anunciarà més novetats les setmanes vinents.

Recuerdos del mal 2022
Imatge de Recuerdos del mal



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris