Mickey Mouse deixa Disney i protagonitza un slasher

Mickey's Mouse Trap 2024

La imatge del Mickey Mouse original en blanc i negre ja no pertany a Disney, i ara passa al domini públic. Mickey, ara és un psicòpata en una pel·lícula de terror.




Mickey es passa al terror


Disney ha perdut el copyright de l'aspecte original del Mickey Mouse, aquell en blanc i negre aparegut per primer cop al curtmetratge Steamboat Willie (1928) que va donar vida a l'icònic personatge la companyia nord-americana. D'aquesta manera, enguany, el ratolí més famós de l'animació ha passat al domini públic i tothom pot utilitzar la seva imatge sense pagar drets d'autor. El cinema de terror, atent sempre a les oportunitats, no ha esperat ni un dia del 2024 per presentar el tràiler de Mickey's Mouse Trap, un slasher amb Mickey Mouse assassinant a joves despistats.

SINOPSI: L'Àlex celebra el 21è aniversari amb els seus amics en un parc d'atraccions. Durant la nit, queda atrapada a la sala de jocs on els seus amics decideixen sorprendre-la. Però un assassí emmascarat vestit com Mickey Mouse apareix i decideix jugar amb tots ells a un joc de supervivència.

El tràiler oficial mostra un Mickey Mouse que no és més que una persona amb una màscara posada del Mickey, a més de vestir una samarreta de hoquei sense lletres, i que ataca a un grup de joves en un entorn de parc temàtic. Un salsher que a més té consciència meta com ho fa Scream, amb frases com "Bé, és mort... Si estigués en una pel·lícula de terror, mai diries, ‘ja torno’ perquè aleshores... no ho fas". En tot cas la presència de Mickey Mouse a l'argument sembla només anecdòtica.

Jamie Bailey dirigeix la pel·lícula i ha assegurat que Mickey's Mouse Trap és una festa per divertir el públic "volíem divertir-nos amb tot això. Vull dir, és el Mickey Mouse de Steamboat Willie assassinant gent. És ridícul".

Sophie McIntosh, Callum Sywyk, Allegra Nocita, Ben Harris, Damir Kovic, Mackenzie Mills, Nick Biskupek i Simon Phillips integren el repartiment.

Mickey's Mouse Trap preveu estrenar-se al mes de març de 2024, però no hi ha data d'estrena concreta i per ara es desconeix la distribuïdora que la col·locarà als cinemes/plataformes.

Altres personatges d'animació infantil han passat al domini públic i han tingut (o esperen tenir) pel·lícula de terror, com Winnie the Pooh, Bambi, Peter Pan o la Ventafocs.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris