'STING', aracnofòbia al nou clip de la pel·lícula


La nova pel·lícula de director de Wyrmwood amb aranyes gegants assassines.



Aracnofòbia


L’aracnofòbia arriba aquesta primavera amb Sting, una pel·lícula de terror amb aranyes perilloses que apunta a ser un dels títols destacables d’enguany. La promoció del film ha començat i avui ja s’ha publicat un clip de la pel·lícula a més d’un pòster.

Recordem que Sting és el nou treball del director australià Kiah Roache-Turner, creador de Wyrmwood, que torna la primera línia uns anys després de dirigir la seqüela Wyrmwood: Apocalypse amb aquest film d’aranyes gegants. Ell també ha escrit el guió desenvolupant aquesta història:

Una nit freda i tempestuosa a la ciutat de Nova York, un misteriós objecte cau del cel i travessa la finestra d'un edifici d'apartaments en ruïnes. És un ou, i d'aquest ou emergeix una petita i estranya aranya…

La criatura és descoberta per Charlotte, una nena rebel de 12 anys obsessionada amb els còmics. Tot i els millors esforços del seu padrastre Ethan per connectar-se amb ella a través de la seva co-creació del còmic Fang Girl, Charlotte se sent aïllada. La seva mare i Ethan estan distrets pel seu nou nadó i lluiten per suportar la situació, deixant que Charlotte s'uneixi a l'aranya. Mantenint-ho com a mascota secreta, ho diu Sting.

A mesura que augmenta la fascinació de Charlotte per Sting, també augmenta la seva mida. Creixent a un ritme monstruós, la gana de sang de Sting es torna insaciable. Les mascotes dels veïns comencen a desaparèixer, i després els mateixos veïns. Aviat, la família de Charlotte i els personatges excèntrics de l'edifici s'adonen que estan tots atrapats, perseguits per un voraç aràcnid de grans dimensions amb gust per la carn humana... i Charlotte és l'única que sap com aturar-lo.

El clip de Sting publicat avui no mostra aranyes gegants, però si que mostra un home adult agonitzant mentre és arrossegat per terra per un ésser presumptament monstruós. Una aranya, ben segur. De fet, les aranyes de Sting han estat animades a l’obra amb efectes pràctics per Richard Taylor (El senyor dels anells, Blade Runner 2049).

L’origen d’aquesta producció neix de la fòbia de Kiah Roache-Turner a les aranyes.

Estrena als cinemes dels EUA el 12 d'abril.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris