Exposició 'Dragon Ball Exhibition'

Dragon Ball va suposar una revolució en la història de la petita pantalla. Gràcies a això, la sèrie basada en el manga es va convertir en un fenomen al nostre país i va obrir les portes a un interès pel còmic i anime japonès que no deixa d'augmentar. El ja passat XIX Saló del Manga de Barcelona va presentar una exposició plena de material inèdit i exclusiu sobre la sèrie, anomenada "Dragon Ball Exhibition", una exposició que es va realitzar amb la col·laboració i el suport de Selecta Visión i Toei Animation, gràcies als quines es van repassar algunes de les escenes més emblemàtiques de l'anime de Dragon Ball Z.


L'exposició consistia bàsicament a mostrar 24 reproduccions dels settei de Dragon Ball Z. Els settei són dissenys de personatges dirigits als equips de producció, i per tant destinats a un ús intern. Poques vegades es mostren públicament. És el material de treball de l'equip de la sèrie, pel·lícules o OVA d'animació. Com si fos una aproximació 3D, en aquests dissenys es mostren els personatges des de diferents angles, amb tot detall dels elements i els objectes que conformen la seva identitat, així com un ampli catàleg de les seves expressions facials. Fins i tot es veuen els complements que s'amaguen sota els cabells o la roba. Els settei suposen una nova aproximació als mítics protagonistes de la sèrie, amb un elevat nivell de detallisme gràfic.

A més dels settei de la sèrie, també es van poder veure les reproduccions dels nous dissenys realitzats per a la guia d'estil de Dragon Ball Z. Es tracta dels dissenys realitzats al llarg d'aquest any i del 2012 amb noves il·lustracions sobre les millors escenes de combat de la sèrie. Aquí us deixo unes fotografies del que va ser l'exposició:  












Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris