'Cuckoo' Tràiler: Hunter Schafer perseguida per una dona esfereïdora

 Hunter Schafer 2024


La protagonista d'Euphoria Hunter Schafer ara és perseguida per una terrorífica dona a Cuckoo. No et perdis el nou tràiler d'aquest film de terror que inclou participació catalana.



Un resort misteriós


L'empresa distribuïdora de cinema Neon ha presentat un primer avançament de Cuckoo, una pel·lícula de terror escrita i dirigida per Tilman Singer (Luz) que estrenarà als cinemes nord-americans el 9 d'agost. Les empreses Fiction Park i Waypoint Entertainment han produït la pel·lícula.

Rodada en 35 mm i durant 35 trenta-cinc a Alemanya, Cuckoo també va ser presentada mundialment al país germànic a la darrera edició del Festival de Berlín. La seva estrena es preveu aquest estiu tant a Alemanya com als Estats Units, però no hi ha data encara per a l'Estat espanyol.

Sinopsi: Gretchen viatja als Alps alemanys amb el pare i la madrastra. Al poble on s'allotgen, topa amb foscos secrets. Sent sorolls estranys i té visions esfereïdores d'una dona que la persegueix. Gretchen es veu arrossegada a una conspiració que implica estranys experiments del propietari del balneari que es remunten a generacions.

Malgrat que al repartiment de Cuckoo inicialment s'havia parlat d'estrelles del cinema com John Malkovich i Sofia Boutella, aquests finalment no han participat en la producció. Hi són, en canvi, Hunter Schafer (Euphoria), Dan Stevens, Jessica Henwick, Jan Bluthardt, Marton Csokas, a més de les actrius catalanes Àstrid Bergès-Frisbey i Greta Fernández.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris