Panos Cosmatos dirigeix "Flesh of the Gods" amb Kristen Stewart i Oscar Isaac


Mandy rodatge
Panos Cosmatos i Nicolas Cage al rodatge de Mandy

La nova pel·lícula del director de Mandy és un thriller de vampirs hedonistes titulada Flesh of the Gods, amb un guió escrit pel guionista de Se7en.




Del director de Mandy...


Panos Cosmatos (Mandy) prepara una nova pel·lícula de terror titulada Flesh of the Gods amb Kristen Stewart i Oscar Isaac de protagonistes. Un projecte encara en procés de desenvolupament que adaptarà un guió escrit per Andrew Kevin Walker (Se7ven).

Segons detalla Variety, la pel·lícula se sitúa al Los Angeles dels anys vuitanta i la protagonitzen un matrimoni compost per Raoul (Oscar Isaac) i Alex (Kristen Stewart). Els dos baixen cada nit del seu luxós gratacels i es dirigeixen​​a un regne nocturn elèctric. Quan es creuen amb el misteriós i enigmàtic Nameless i la seva colla, en Raoul i l’Alex són seduïts per un món glamurós i surrealista, ple d'hedonisme, emocions i violència.

Cosmatos va descriure la pel·lícula en un comunicat com una obra a mig camí entre la fantasia i el malson, i amb elements propis del vampirisme. Afegeix al mateix text que “la historia portarà l’espectador a un passeig d'alegria al fons del cor brillant de l'infern".

Flesh of the Gods será presentada al Marché du Film del Festival de Cannes, que se celebra aquest mes de maig. Les empreses WME Independent, CAA Media Finance i XYZ Films donen suport a la producció.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris