Masasumi Kakizaki, autor de 'Hideout' i 'Rainbow', visitarà el Saló del Manga

FICOMIC i ECC Ediciones porten al XXIII Saló del Manga de Barcelona el mestre Masasumi Kakizaki, autor Rainbow que l'editorial va començar a publicar coincidint amb el Saló del Manga de l'any passat. Masasumi Kakizaki signarà les seves obres en diverses sessions de dimecres a dissabte, i el mateix dissabte a la tarda també farà una trobada amb els fans i oferirà una classe magistral.

Masasumi Kakizaki va néixer el 18 de maig de 1978 a Monbetsu (Prefectura d'Hokkaido, Japó). Influenciat pel món del cinema i de la il·lustració, Kakizaki va començar la seva carrera professional com a dinuixant de manga el 2001, a través d'una història autoconclusiva publicada a la revista Bessatsu Young Sunday. Un any després va posar en marxa la seva primera sèrie de llarga durada, X-Gene, compartint tasques creatives amb Kentaro Fumitsuki.

Serialitzada originalment per Shogakukan entre el 2003 i el 2010, Rainbow és fins ara l'obra més llarga dibuixada per Kakizaki, escrita per George Abe i adaptada a l'anime pel prestigiós estudi Madhouse. Ambientada a la dècada de 1950, la història de Rainbow se centra al voltant de sis delinqüents juvenils i el seu mentor en un dur reformatori a prop de Tòquio. El 2005 el manga va rebre el reconeixement dels prestigiosos premis de Shogakukan.  


("Hideout")

La publicació del manga i l'emissió de l'adaptació animada van fer conèixer el treball de Masasumi Kakizaki a tot el món. El seu projecte següent, Kansen Rettô (2008), es va adaptar a imatge real el 2009. Els darrers anys l'editorial Milky Way ha recuperat més obres essencials de la seva bibliografia, com Hideout, Green Blood o la seva sèrie més recent, Bestiarius, que barreja l'ambientació de l'Imperi Romà amb éssers mitològics. En constant evolució, Masasumi Kakizaki destaca pel seu estil de dibuix realista i pel seu sentit del ritme narratiu, amb què ha tractat amb èxit tota mena de gèneres.  
Sala d'actes del Saló del Manga: DISSABTE 4 DE NOVIEMBRE
           15:00. Trobada amb els fans de Masasumi Kakizaki 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris