'Dragon Ball Symphonic Adventure' arriba a Barcelona


Fa un temps molts vam quedar sorpresos en veure a Youtube un concert simfònic amb la música de Bola de Drac. Aquest concert, anomenat 'Dragon Ball Symphonic Aventure', es va fer el passat 6 de maig de 2017 a París i destacava per la força que prenia la música de l'anime que va ser composta al seu dia per Shunsuke Kikuchi a través d'una orquestra i una pantalla gegant a la part del darrere amb escenes èpiques de l'anime. Doncs bé, tranquil·litat als aficionats catalans de l'obra d'Akira Toriyama, perquè 'Dragon Ball Symphonic Adventure' arribarà a Barcelona el 2018 per desplegar tot el seu potencial i deixar atònits els fans de l'anime de Bola de Drac i Bola de Drac Z amb les seves simfonies.


-Què és 'Dragon Ball Symphonic Adventure'?:

"Dragon Ball Symphonic Adventure" és un espectacle amb llicència oficial de Toei Animation, l'empresa responsable dels drets de l'animació de Dragon Ball i Dragon Ball Z. L'esdeveniment consisteix que, mitjançant una orquestra, s'interpretarà la música del anime al mateix temps que darrere de l'escenari es mostren escenes de la sèrie d'animació. És, ni més ni menys, que el mateix espectacle que es va poder veure a París el 6 de maig passat. Els responsables d'adaptar aquestes cançons simfòniques i amb veu és l'Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per Adrián Ronda. Però això no és tot, ja que a més a més de gaudir el públic amb l'espectacle de llums i so, el cantant original japonès de Dragon Ball i Dragon Ball Z Hiroki Takahashi, cantarà alguns temes de la sèrie d'animació. L'espectacle és produït per Overlook Events i Oroneta Events.



-Data:

El primer de tot és tenir en compte la data. L'esdeveniment es farà el pròxim 3 de març de 2018 a les 21:30, una data que cau dissabte i, per tant, és un dia ideal per comprar l'entrada anticipadament. Només esperem que no hi hagi un partit de futbol important...


-Lloc:

El lloc on tocarà 'Dragon Ball Symphonic Adventure' és l'Auditori CCIB Fòrum, situat al Fòrum de Barcelona. Aquest emplaçament és un majestuós recinte amb forma triangular i color blavós, que té 25 metres d'alçada i 180 metres d'amplada, fent un total de 25.000 m² de superfície i que permet albergar fins a 3.140 butaques. Per tant, hi ha butaques (o entrades més ben dit) per avorrir, però un altre tema seria "quin tipus" d'entrades.



-Entrades:

N'hi ha de tota mena, de tots els preus, i fins i tot amb serveis VIP. S'aconsegueixen totes a través del portal Ticketmaster i ja s'informa de la varietat de preus, uns preus que oscil·len entre els 22,80€ i els 125,82€ (despeses de gestió incloses).

Pel que fa a les entrades VIP, amb ella pots arribar a conèixer Hiroki Takahashi. I és que després del concert el cantant japonès oferirà en exclusiva als que posseeixin aquesta entrada una sessió d'autògrafs i fotografies que només en podran gaudir aquells que la comprin. A més, inclou una de les millors butaques per veure el concert i el programa exclusiu del mateix a tot color (de pagament per a la resta d'entrades).



En fi, que si ets fan de l'anime de Bola de Drac i Bola de Drac Z no esperis molt a comprar la teva entrada per al "Dragon Ball Symphonic Adventure", perquè quedar-te sense ella serà l'error més gran que comenten en molts anys. Mira els vídeos de Youtube, i al·lucina! I no oblidis que aquest espectacle es farà el pròxim 3 de març de 2018 a Barcelona.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris