Linnea Quigley necessita la teva ajuda per salvar casa seva

(Trash, a Return of the living dead)

Linnea Quigley, coneguda per molts per encarnar el personatge de Trash a Return of the living dead (1985), sembla que la seva vida personal i professional no van com volgués

La Scream Queen més popular que ha tingut mai el cinema de terror necessita la teva ajuda. Linnea Quigley, coneguda per molts per encarnar el personatge de Trash a Return of the living dead (1985) entre molts altres al llarg dels seus quaranta anys de carrera activa al cinema, sembla que la seva vida personal i professional no van com voldria.

En els darrers anys, Linnea Quigley ha intentat portar a flotació la seva carrera professional amb diferents projectes, entre els quals detectava el seu debut a la direcció. Ho va fer a través d'un finançament col·lectiu iniciat pel crític i escriptor Jason Collum el 2016, en què es buscava pressupost per fer un documental que es titularia "Extras!", i que tractaria sobre la incursió de les joves actrius al cinema de terror disposades a encarnar Scream Queens. Lluny de funcionar, el projecte va morir a mig camí d'aconseguir el seu èxit (un servidor hi va participar). Més endavant es va tornar a intentar el mateix crowdfunding, però la manca d'imaginació per part de Collum a l'hora d'intentar acaparar nous inversors va fer que fins i tot el resultat final fos pitjor.

D'altra banda, un parell d'anys abans, el 2014, Linnea Quigley va iniciar un altre crowdfunding per poder pagar les reparacions que necessitava casa seva. Allà, l'actriu va mostrar imatges de casa completament malmesa per la humitat. A més, comentava que els seus pares, molt grans ja i amb diferents malalties, vivien amb ella i no podien allotjar-se en aquelles condicions. Per sort, el corwdfunding va funcionar aquella vegada, i dels 18.000 $ que va demanar l'actriu va acabar recol·lectant més de 24.000 $. En tot cas, malgrat l'"èxit", allò va evidenciar que la situació de Linnea Quigley tant en l'àmbit personal com professional no era la desitjada.



Arribem al 2018, i Linnea torna a iniciar un altre crowdfunding, i ho torna a fer amb la intenció de reparar una altra vegada la seva llar. La descripció del micromecenatge aquesta vegada l'allunya de dramatismes i busca una mica la ironia i l'humor en referència a Return of the living dead (1985), i més concretament el seu personatge de Trash. La campanya la inicia un tal Jason Lake, i diu "Ella ha patit alguna cosa fins i tot PITJOR que els zombis que la van atacar!", i es refereix al fet que un empresari amb qui tenia relació Quigley li va agafar diners ia més la va abandonar amb totes els seus deutes. Però el problema principal no és l'estafa, sinó que casa seva, situada a Florida, anualment pateix les conseqüències de la temporada de pluges i ara mateix ja està molt malmesa, just pocs mesos abans que iniciï de nou la temporada plujosa. Un fragment del text diu:

FLORIT! FUSTA PODRIDA! INFESTACIÓ DE RATES! La major part dels danys són deguts a la pluja/huracà que va aconseguir casa seva l'any passat. Ella és un ésser humà encantador darrere del maquillatge. Ella és l'amant dels animals més gran, però té una fòbia moribunda a les rates. Sé que tots ens podem unir i ajudar algú que ha impactat les nostres vides més del que podem explicar en paraules. La temporada plujosa a Florida s'acosta, cosa que empitjorarà les coses. Les rates es multipliquen molt de pressa i assoliran la seva llar. Tot el que vostè pugui estalviar o donar és una GRAN ajuda per a la nostra bona amiga Linnea.



Finalment, el text acaba amb una frase que considero encantadora: "Reunim-nos tots com a grans Fans dels morts vivents i ajudem la nostra "nena" favorita dels punks a recuperar la seva vida!".

De moment ja hi ha recol·lectats més de 1.500 $ dels 10.000 que es necessiten. Veurem com acaba tot.

Aquí teniu l'enllaç per a les donacions: https://www.gofundme.com/help-linneatrash-save-her-home

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris