Ralf König, autor de “El condón asesino”, visitarà el 36 Saló del Còmic


El còmic d'humor i provocador tindrà una presència destacada al 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona gràcies a la participació de l'alemany Ralf König. La visita coincidirà amb la presentació de la seva última obra: Pitopausia. Otoño en los pantalones, la seva última novel·la gràfica.

Amb més de trenta anys de trajectòria professional, Ralf König (Soest, Alemanya. 1960) és un autor molt apreciat al nostre país gràcies al seu singular estil. Va començar dibuix lliure a l'Acadèmia de Belles Arts de Düsseldorf i poc després es va convertir en el dibuixant de còmics més famós de l'ambient gai, que per aquella època encara tenia molt per lluitar i poc de còmic. El 1987 va irrompre amb èxit amb el títol L'home desitjat, amb què es va donar a conèixer més enllà del seu públic inicial. Actualment considerat un dels millors humoristes d'Europa, els seus còmics han servit de model per a adaptacions cinematogràfiques i obres de teatre i ha obtingut múltiples distincions com a millor dibuixant de còmics alemany i internacional en diversos salons del còmic (incloent-hi el premi a la Millor Obra Estrangera del Saló del Còmic de Barcelona per El condón asesino el 1992). Al 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ​​l'autor alemany presentarà Pitopausia. Otoño en los pantalones, la seva última novel·la gràfica.



Per molts és conegut Ralf König per ser el responsable del mític còmic El condón asesino, una obra que va ser adaptada al cinema el 1996 amb una pel·lícula casposa d'homònim títol que ha esdevingut obra de culte. El director va ser l'alemany Martin Walz.

La visita de Ralf König al 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona és gràcies a la col·laboració de Ficomic amb Ediciones La Cúpula.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris