'A SERBIAN DOCUMENTARY', el documental sobre la pel·lícula més polèmica dels últims 10 anys


Les seves escenes de sexe i violència, però sobretot escenes que fan al·lusió a la pedofília, van fer ploure tota mena d'acusacions desagradables als seus responsables que van afectar conseqüentment la distribució del film.


Molts recordaran la pel·lícula A Serbian Film per ser la pel·lícula més polèmics dels darrers anys. Passats vuit anys de la seva estrena avui aquesta producció sèrbia ha quedat com a objecte de culte entre el sector del públic més hagut d'experiències radicals. Doncs bé, gràcies a la productora Unhearted Films, Contra Films i Dire Wit Film, ara mateix es troba en procés de producció un documental titulat A Serbian Documentary, i que tindrà Stephen Biro ("American Guinea Pig") i Jason M Kock codirigint-lo al costat de Srdjan Spasojevic ("A Serbian Film").

A Serbian Documentary pretén explicar el procés de filmació de l'obra i així desmentir certes acusacions. El documental també donarà èmfasi a la seva distribució mundial el 2010-2011, tant per festivals de cinema com per la seva edició en format domèstic, que cal recordar que en alguns països (especialment a Espanya) va tenir molts problemes legals i de censura. Entre els testimonis que desfilaran pel documental hi ha directors de festivals, crítics de cinema, distribuïdors, directors de cinema, a més dels mateixos responsables de la pel·lícula (actors, tècnics, guionistes i el mateix director Srdjan Spasojevic). Tots ells donaran la seva honesta opinió del film passats 8 anys des de la seva estrena.

D'altra banda, se sap que hi ha una acumulació de més de 60 hores d'enregistrament darrere de les càmeres, i que mai no s'han mostrat al públic. Tot aquest material, juntament amb les entrevistes i testimonis, serviran per fer una última exploració a la que és, ben segur, la pel·lícula més polèmica dels últims deu anys.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris