'ANUNNAKI, LOS CAÍDOS DEL CIELO', el més nou en cinema de terror català

Una pel·lícula de terror que s'estrenarà a finals del 2018, i que transportarà l'espectador al cinema comercial del gènere dels 80.


El gènere de terror català, acollint en aquest distintiu tant el que és parlat en la nostra llengua com el que simplement és rodat al territori, i també sorgit de capital català, darrerament sembla brollar amb força des de la base del cinema independent. I és que, aquest 2018, no només hem de parlar de Framed, Sant Martí o Dràcula de Denise Castro, sinó que ara també hem de sumar una altra pel·lícula més titulada Anunnaki, els caiguts del cel.

Codirigida per Joan Frank Charansonnet (també responsable del guió) i Rubén Vilchez, Anunnaki és una pel·lícula de terror que s'estrenarà a finals del 2018 i que transportarà l'espectador al cinema més comercial del gènere dels 80. La pel·lícula està produïda per Dejavu Films i actualment està en procés de postproducció.

De moment no hi ha gaire més informació publicada sobre la producció, més enllà del seu argument, la fitxa tècnica, i que tindrà algunes semblances amb títols com Els Immortals, Joves Ocults o Obert fins a la matinada. Els Anunnaki van ser unes deïtats menors pertanyents a l'inframon que cal situar als inicis de la civilització humana a Sumèria, la que va ser la primera i més antiga civilització coneguda (al sud de la Mesopotàmia). Segons expliquen els responsables d'Anunnaki: Los caídos del cielo, la pel·lícula es basa sobretot en el seu inici, en com la civilització Sumèria va sorgir del no-res per crear un imperi avantguardista, entrellaçant-se amb les teories conspira tòries de David Icke que encara a dia d'avui els Reptilians (la idea que les elits governants del món estan formades per una raça d'alienígenes amb forma de rèptil) segueixen entre nosaltres i retenint el poder del nou ordre mundial.




Joan Frank Charansonnet és un director català que fins ara ha escrit i dirigit diverses pel·lícules independents, com l'excel·lent i infravalorada Pàtria i la recent Doctrina: el pecat original i la reinserció, totes elles de temàtiques diferents i que, per tant, amb Anunnaki, els caiguts del cel, debutarà el gènere fantàstic i de terror. Rubén Vilchez, probablement més conegut per la seva faceta de músic amb la desapareguda banda catalana d'hardcore Answer, acompanya en la direcció Joan Frank Charansonnet.

Pel que fa al repartiment de la pel·lícula també hi ha confirmacions. Noms com Júlia Hernández, Mònica Corral, Dani Bernabé, Joan Frank Charansonnet (sempre sol tenir un paper a les seves pel·lícules), Miquel Sitjar, Joan Bentalle, Pere Espinosa, Miquel Folch i Roger Zanuy encapçalaran el repartiment de la pel·lícula, a més d'uns 200 figurants que han participat en la producció.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris