"World of Horror" un RPG inspirat en l'obra de Junji Ito


World of Horror és un videojoc d'aventures de terror RPG que des del 2016 es troba en fase de desenvolupament, i que planeja acabar-se el 2019.

Parlar de màniga i de gènere de terror implica inevitablement esmentar l'autor Junji Ito. Un dibuixant de manga consolidat en el gènere gràcies a una colossal obra que s'ha separat molt comptades vegades dels relats terrorífics en més de vint anys de carrera. Doncs bé, els fans d'Ito aviat tindran alguna cosa nova per alimentar els seus malsons, i això nou es diu World of Horror.

World of Horror és un videojoc d'aventures de terror RPG que des del 2016 es troba en fase de desenvolupament, i que planeja acabar-se el 2019. El més cridaner a simple vista és l'estètica retro en blanc i negre dels jocs d'aquelles primeres ordinadors Macintosh, emulant a clàssics com Shadowgate o Uninvited (alguns d'ells també disponibles per a Game Boy), i que amb això es pretén reproduir l'estètica del manga d'Ito. World of Horror convida el jugador a implicar-se en una història en què, armat amb pistes, encanteris i la seva intuïció, investigarà tota mena de misteris. Segons la web oficial la sinopsi del joc és la següent:

L'any és 198X. Criatures repugnants terroritzen una petita ciutat costanera del Japó mentre la realitat comença a enfonsar-se, i els Déus Antics tornen a despertar-se per satisfer la seva gana primordial. És una batalla perduda, però potser tens el que es necessita per posposar l'inevitable. La fi del món és a prop.



Com comentava abans, World of Horror sortirà a la venda el 2019, i es podrà jugar a les plataformes Play Station 4, Nintendo Switch i Steam. De moment només hi ha completat el 23% del joc, però ja està disponible el primer tràiler oficial:



A més, si ets molt fan de Junji Ito i esperes ansiós aquest joc, et recomano que entris a la pàgina de Patreon, i podràs beneficiar-te amb algunes compensacions en cas que vulguis aportar alguna ajuda econòmica. Per exemple, per només 13 dòlars, pots obtenir un retrat de tu o algú que coneguis que pugui ser compatible amb el joc. Mola, no?

Aquí us mostro algunes imatges promocionals de World of Horror:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris