Horroland confirma que seguirá a Cercs fins el 2022

Horroland seguirà establert a l'antiga central tèrmica de Cercs fins al 2022 a causa del gran èxit de la seva primera celebració


Horrorland va concloure el seu últim dia d'esdeveniment el 17 de novembre passat. Tot i això, els organitzadors del mateix ja han confirmat que Horroland seguirà establert a l'antiga central tèrmica de Cercs fins al 2022 a causa del gran èxit de la seva primera celebració, i ho farà organitzant nous esdeveniments com el que se celebrarà en unes poques setmanes: Horrorland: Christmas Edition. La central de Cercs tornarà a obrir les portes durant els dies 28, 29 i 30 de desembre per oferir al visitant la cara més terrorífica de Nadal.

En aquesta primera edició d'Horrorland, que ha durat 16 dies, han passat per les Haunted House del parc unes 23.300 persones, un èxit rotund segons l'organització del parc i que els ha fet decidir seguir quatre anys més establerts a Cercs.

L'Extreme House ha estat l'atracció revelació d'Horrorland. Fins i tot els mateixos organitzadors del parc s'han sorprès per l'èxit massiu que ha tingut aquest passatge que, no oblidem, mai no s'havia fet una cosa semblant a l'estat espanyol. Cada dia l'atracció, anomenada Snuff Movie, ha venut la totalitat de les entrades, per la qual cosa finalment un total de 2.250 valents han viscut l'experiència de ficció individual més extrema de les seves vides.

I aquest èxit d'audiència i de bon funcionament ha estat reconegut a l'organització d'Horrorland amb el premi de Millor Novetat de Parcs Temàtics 2018, un premi que concedeix l'associació internacional de parcs temàtics Pa-Community. El premi va ser lliurat de les mans de l'associació als quatre directius del parc enmig de l'ovació del públic visitant, i dels 150 treballadors d'Horrorland.

Val a dir també que al llarg del desenvolupament d'Horrorland els assistents han fet arribar crítiques constructives i reconeixements (com la nostra), i davant d'això els organitzadors del parc han volgut donar resposta: "Durant els mesos vinents el parc valorarà totes les aportacions, consells i observacions per tal de millorar l'experiència dels clients i oferir un servei més personalitzat i exclusiu", va dir un dels quatre directors d'Horrorland, David Moreno.




El futur més immediat: Horrorland: Christmas Edition


A Horrorland: Christmas Edition hi haurà una nova Haunted House. Per construir-la s'enderrocarà una de les cinc que hi havien fins ara, però es desconeix quina serà la substituïda. Aquesta nova Haunted House oferirà al visitant un recorregut amb personatges malèfics, follets assassins i decoracions nadalenques terrorífiques, i que farà joc amb la zona de restauració, botigues i jocs Crabroworld, que també tindran impregnat l'esperit nadalenc.

Si encara no tens la teva entrada ja vas una mica tard, ja que la "Fast Pass" (accés ràpid) ja està esgotada i les entrades generals ho faran ben aviat. Podeu mirar horaris, preus i la venda d'entrades en aquest enlace.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris