Un home... Una dona... Pura brutalitat! Tràiler de 'BRUTAL", de Takashi Hirose

Brutal promet ser una de les pel·lícules més extremes del més recent cinema japonès.


La productora Unearthed Films és l'encarregada d'editar en format físic la pel·lícula japonesa Brutal, una pel·lícula que com a títol apunta promet ser una de les obres més extremes de la cinematografia japonesa més recent.

La pel·lícula està produïda, escrita i dirigida per Takashi Hirose en el que significa el seu debut al llargmetratge després de tres curtmetratges, tots ells de gènere de terror. La seva carrera de cineasta va començar el 2009, i les àrees temàtiques que ha anat treballant es mouen entre l'acció, el romanç, el drama i l'horror, i sempre executant històries amb desenvolupaments impredictibles i multitemàtics. De tots els seus treballs destaquen Bandaged (2011) i Moratorium (2012), i concretament aquest últim es va popularitzar gràcies a la participació de l'actriu porno Asami.

El protagonisme a Brutal el tindrà la japonesa Ayano (Bandaged) a més de l'actor conegut com a Butch (Moratorium, Karate Kill!), un duet d'actors encarregats d'executar un peculiar romanç a la pel·lícula. Tots dos estaran acompanyats per l'actriu d'origen eslovac Katrina Grey (Blanc Humà 2) i per Takashi Nishina (Yakuza Weapon).




Brutal tracta sobre un assassí salvatge que està a l'aguait. Una per una, les víctimes cauen, però què està buscant realment? Doncs el mateix que busca una assassina en sèrie: l'amor especial de les seves vides. Brutal és el conte de dues persones que es coneixen de la manera més cruel possible, i desenvolupen un romanç banyat amb sang.



La pel·lícula sortirà a la venda el dia 11 de desembre del 2018 a través d'Amazon, i serà editada en DVD i Blu-Ray per Unearthed Films. A més, les edicions tindran extres, com el "making of", vídeos musicals i altres. A continuació us deixo el tràiler de la pel·lícula:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris