Matteo Scalera, autor de 'Ciencia Oscura', visitarà el 37 Còmic Barcelona

Ciencia Oscura ens proposen un homenatge a la ciència-ficció pulp clàssica

D'origen italià, és el segon dibuixant que ha estat confirmat per al 37 Còmic Barcelona: Matteo Scalera. Es tracta d'un autor que és conegut sobretot al nostre país per la seva obra Ciència Fosca, editada per Norma Editorial, i que vindrà a Barcelona per parlar-nos de la seva obra així com promocionar una edició de luxe de Ciència Fosca, que es començarà a publicar al mes de juliol.

Ciència Fosca és una obra imaginativa, plena d'aventures i personatges inoblidables que ens faran de guies a través de mil i un mons diferents, tan bells i fascinants com perillosos. La història ens narra l'odissea del científic Grant McKay, els seus fills Nathan i Pia i un petit grup de dimensionautes, per trobar el camí de tornada a casa després de quedar accidentalment a la deriva al multivers. Remender i Scalera ens proposen un homenatge a la ciència-ficció pulp clàssica amb un guió intens i ple de ritme i un art que construeix al seu pas realitats, fantasies i monstres amb una facilitat intrigant.

Però més enllà de Ciència Fosca, Matteo Scallera també ha fet obres com les sèries Hyperkinetic, Dynamo 5 i la premiada antologia PopGun, a més de treballar sota encàrrec per Marvel Comics. La seva relació amb Marvel va començar arran d'una de les cerques de talents de l'editorial, i va ser reconegut com un dels joves valors amb més projecció de futur del medi. D'aquesta manera, Scalera va participar en capçaleres com Massacre, Daredevil o Venjadors Secrets on va conèixer el seu company Rick Remender. El 2013, aquesta parella creativa publica a Image Comics la sèrie de ciència-ficció Ciència Fosca en què segueixen treballant actualment, i que a Espanya està sent publicada per Norma Còmics.

La seva visita al 37 Còmic Barcelona serà gràcies a la col·laboració de Norma Editorial i Ficomic. Allà els fans de Matteo Scalera podran obtenir una signatura de l'autor així com escoltar-lo a les activitats organitzades per l'esdeveniment.

No oblideu que el 37 Còmic Barcelona se celebrarà del divendres 5 al diumenge 7 d'abril als pavellons 1, 2, 5 i Plaça Univers a Fira de Barcelona Montjuïc.

  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris