'DOLOROSA GIOIA' (Sweet Pain), un giallo dirigit per Gonzalo López

La presentació de la pel·lícula serà a Barcelona el 14 de juny, concretament als Cinemes Girona. Hi haurà una segona projecció al mateix espai el 20 de juny.


El divendres 14 de juny, als emblemàtics Cinemes Girona de Barcelona, es projectarà la pel·lícula Dolorosa Gioia (Sweet Pain), la nova pel·lícula del director Gonzalo López (Embión, 2008). Es tracta d'un giallo presumptament a la vella usança, que tal com deixen clar els tràilers i clips de la pel·lícula que han estat publicats fins ara, recupera els elements estètics més característics, l'erotisme, els passats tèrbols i la mort.

La projecció de Dolorosa Gioia als Cinemes Girona serà la primera de les dues projeccions que tindrà la pel·lícula en aquest espai. La segona serà el prròxim dijous 20 de juny. Totes dues a les 20h.

SINOPSI: Carlo, jove compositor de música, que pertany a una família adinerada, es troba enmig d'una crisi emocional. En traslladar-se de casa, recorda els fets que el van portar al seu estat actual; el moment en què va conèixer Maria, el primer matrimoni, l'obsessió per la música, la infidelitat i les conseqüències que va tenir. Mentre el passat torna en forma de records, Carlo lluita per recuperar la seva vida i tornar a tenir ganes de compondre...

Dolorosa Gioia és una coproducció catalana de Sweet Water Pictures, Aved Productions i Bruise Productions, i que té com a director, guionista i coproductor Gonzalo López. Al repartiment trobem noms de la talla d'Amiran Winter (Erasmus), Pep Tosar (Mentre Dorms), Paula Célières, Cristian Monasterio.

Pots comprar les entrades clicant AQUÍ


TRÀILER de Dolorosa Gioia


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris