La demo de 'World of Horror' ja disponible

Es tracta d'un projecte que es desenvolupa des del 2016 i, tal com va prometre el seu creador Panstasz, ara el 2019 s'ha estrenat la seva primera demostració.


El videojoc RPG titulat World of Horror, inspirat en l'obra del mangaka japonès Junji Ito (Tomie, Uzumaki), finalment ha vist la llum la seva primera demo. Es tracta d'un projecte que s'està desenvolupant des del 2016 i, tal com va prometre el seu creador Panstasz, ara el 2019 s'ha estrenat la primera demostració.

La demo de World of Horror es pot descarregar a la web oficial per un mòdic preu, tot sigui per recompensar simbòlicament amb alguna ajuda econòmica als seus impulsors. La demo amb prou feines pesa 73 MB.

De cara al futur, s'espera que World of Horror arribi a Play Station 4, Steam i Nintendo Switch, però de moment no hi ha cap novetat. Seguirem atents.



World of Horror destaca, més enllà de la temàtica basada en el manga de terror de Junji Ito, és l'estètica retro en blanc i negre dels jocs d'aquelles primeres ordinadors Macintosh, emulant clàssics com Shadowgate Uninvited (alguns també disponibles per a Game Boy), i que amb això es pretén reproduir l'estètica del manga d'Ito. World of Horror convida el jugador a implicar-se en una història en què, armat amb pistes, encanteris i la seva intuïció, investigarà tota mena de misteris. Segons la web oficial la sinopsi del joc és la següent:

L'any és 198X. Criatures repugnants terroritzen una petita ciutat costanera del Japó mentre la realitat comença a enfonsar-se, i els Déus Antics tornen a despertar-se per satisfer la seva gana primordial. És una batalla perduda, però potser tens el que es necessita per posposar el que és inevitable. La fi del món és a prop.


Pots accedir a la web oficial de World of Horror clicant AQUÍ

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris