'THE POOL' (2018), un infern a les profunditats d'una piscina

La pel·lícula es podrà veure a la sessió inaugural del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic (Catalunya), en el que serà la seva première nacional.

Infern sota l'aigua d'Alexandre Ajá serà la proposta de terror crispetera d'aquest estiu, convidant l'espectador a fer una capbussada a l'aigua entremig d'uns quants cocodrils famolencs. Tot i això, aquest estiu també arribarà a Catalunya una altra pel·lícula de terror amb cocodrils devoradors de persones. Es titula The Pool (2018), una pel·lícula tailandesa que serà projectada a l'emblemàtic Festival Nits de Cinema Oriental de Vic, en el que serà la seva première catalana (i segona projecció a Europa).


The Pool té una premissa argumental molt simple, però indubtablement atractiva:
  • 6 metres de profunditat. 2 humans. 1 bèstia. 0 sortides.


Es tracta d'una pel·lícula dirigida per Ping Lumpraploeng que promet moments d'intriga, comèdia negra i tensió, tal com deixa clar el tràiler. I és que The Pool remet a aquelles idees absurdes de la sèrie B, però alhora tan atractives que suposen un ganxo perfecte per al públic. Què passaria si ens quedéssim atrapats en una piscina de sis metres de profunditat i sense cap sortida? I a més amb la inesperada companyia d'un cocodril afamat?...


TRÀILER:

Com comentava abans, The Pool la podreu veure al Festival Nits de Cinema Oriental de Vic entre els dies 15 i 21 de juliol, on serà la sessió inaugural de l'esdeveniment. Així que, si voleu una proposta refrescant, com és el cinema a l'aire lliure a les nits de juliol, en un entorn meravellós de la Catalunya central, amb el bo i millor del cinema oriental més o menys recent, que sapigueu que al programa del Festival Nits de Cinema Oriental també es troba The Pool. Un thriller de supervivència per suar dels nervis i menjar crispetes.

Per a més informació clica AQUÍ.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris