Primer pòster de SIGNAL 100, l'esperada adaptació al cinema del manga de terror de Miyatsuki Arata

Un joc mortal en què 36 estudiants hipnotitzats lluitaran contra el seu suïcidi. La pel·lícula ja està completada, i serà estrenada a cinemes japonesos el 24 de gener de 2020.


Fa uns dies ha començat la promoció d'una nova pel·lícula de terror japonesa que té previst estrenar-se el gener del 2020. Es titula Signal 100, i promet una història amb joves estudiants implicats en un joc mortal que els indueix al suïcidi.

Signal 100 està dirigida per la cineasta japonesa Lisa Takeba, una directora que es va donar a conèixer internacionalment amb el seu treball anterior Haruko chôjô genshô kenkyûjo (2015), una comèdia fantàstica que va participar a competició en festivals com el de Rotterdam, BiFan, Fantasia, Yubari o Gotteborg. Però Signal 100 promet ser una altra cosa, un film de terror absolut, amb una història escrita per Yusuke Watanabe que no és res més que una adaptació del màniga original d'homònim títol de Miyatsuki Arata, un seinen de terror del 2015 inèdit a l'Estat espanyol.

L'argument de Signal 100 és el següent:

Un professor hipnotitza 36 estudiants. A partir d'aquí, hi haurà 100 senyals, senyals que consisteixen en comportaments comuns com plorar i riure, que provocaran que aquests estudiants hipnotitzats se suïcidin. Rena Kashimura, amb el seu fort sentit de la justícia, intentarà evitar el destí mortal.


L'actriu principal de Signal 100 és Kanna Hashimoto, una jove actriu japonesa de només vint anys, però ja molt habitual de veure a live-actions taquilleres com Gintama (on va interpretar el personatge de Kagura) o Assassination Classroom (va interpretar Riotsu).

Segons l'autor del màniga original, Miyatsuki Arata, descriu així la seva màniga Signal 100: "Hi ha dues paraules que descriuen a Signal 100: Irraonable i Justícia. Aquests dos temes estan ben representats a la pel·lícula. Si ets viu, hi ha moltes coses que et fan sentir irraonable, però no és tan irracional que 100 senyals suïcides s'incorporin sobtadament". Per la seva banda, la directora de Signal 100 comenta el següent sobre la seva adaptació a la pantalla gran "Viure és una batalla i el temor més gran que podem tenir les persones és no poder controlar els nostres actes amb la hipnosi. En aquesta pel·lícula s'enfronten 36 estudiants a la hipnosi, que van pensar "Vull sobreviure!"."



Signal 100 serà distribuïda per Toei, i s'estrenarà a sales de cinema japoneses el 24 de gener de 2020. No hi ha tràiler, només un pòster, però és conegut, ja que la pel·lícula està completada i per tant just ara comença la seva promoció.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris