El creador del manga "Las Flores del Mal" dibuixa el pòster de la live-action dirigida per Noboru Iguchi

Las Flores del Mal és un manga escrit i il·lustrat per Shûzô Oshimi que tracta temes com la identitat humana, la codependència amb la resta de la gent i l'assetjament escolar.


Fa unes setmanes us parlàvem de l'adaptació al cinema del manga per a adults The Flowers of Evil, que va arribar a ser editat a l'Estat espanyol sota la seva traducció directa de "Las Flores del Mal". La seva estrena a cinemes japonesos està prevista per al 27 de setembre, i per promocionar l'estrena, el dibuixant del manga original, Shūzō Oshimi, ha obsequiat als fans una bonica versió del pòster de la pel·lícula a través dels seus llapis i pinzells.

Compareu ambdues versions:




Las Flores del Mal és un manga escrit i il·lustrat per Shûzô Oshimi que tracta temes com la identitat humana, la codependència amb la resta de la gent i el bullying, tot sota una trama argumental pròpia del thriller psicològic amb tints foscos. Aquest manga va ser editat per Norma Editorial el 2014 i ha gaudit d'una molt bona recepció per part del públic.

The Flowers of Evil (Aku no Hana) és l'adaptació al cinema que prepara el cineasta japonès Noboru Iguchi, especialista en cinema de terror barat amb cintes tan estranyes com Dead Sushi o Mutant Girls Squad.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris