GHOST IN THE SHELL: GHOST CHASER (VR) és pura adrenalina no apta per a estómacs febles

Vam poder gaudir de Ghost Chaser, l'última pel·lícula de la franquícia Ghost in the Shell en format VR, i encara estem flipant!


La secció més futurista del Sitges 2019 és la Sitges Cocoon, on el visitant pot gaudir de nombroses experiències immersives a la realitat virtual que l'endinsarà al futur de cinema. Nosaltres la vam visitar ahir i vam poder comprovar com any rere any les produccions que es presenten en aquesta secció milloren en qualitat i espectacularitat, i ens genera una conclusió, i és que no queden massa anys perquè comencin a arribar els primers llargmetratges VR al Festival.

D'entre les 20 pel·lícules curtes disponibles, fa unes setmanes us parlem de la qual de ben segur tot fan de l'animació japonesa va voler gaudir a Sitges: Ghost in the Shell: Ghost Chaser. Es tracta de l'última producció de l'empresa Production IG, la mateixa que porta produint des de fa dècades l'anime original de Shirow Masamune, i es tracta d'un curt de 8 minuts que és pura adrenalina a força d'explosions, tirotejos, carreres per autopistes i en general tota mena de situacions intenses a gran velocitat. Diguem que el pòster no enganya.

Ghost Chaser és, per sobre de tot, una experiència en realitat virtual. L'espectador s'anirà alternant durant els 8 minuts de durada del curt, en la carn (o cos metàl·lic) de diferents personatges de la franquícia, com la protagonista Motoko Kusanagi o Batou. Per tant, l'espectador viurà una experiència en primera persona on només haurà de contemplar el que passa, però, això sí, vigilar pels 360°, ja que l'acció pot venir de qualsevol costat.

L'argument de Ghost Chaser és més una excusa que una altra cosa. La Secció 9 planeja una acció de reconeixement abans que el Ministeri de Defensa organitzi una reunió, ja que sospiten que podria cometre un atac terrorista. No anaven mal encaminats ...

El que viurà l'espectador és d'alta intensitat i no recomanem que Ghost Chaser sigui la primera experiència VR del Sitges Cocoon. Són 8 minuts, però el ritme frenètic de l'acció és probable que pugui generar marejos, i és per això que recomanem gaudir abans altres propostes més calmades que ajudaran a posar més a to el cos de l'espectador. Més enllà d'aquest consell, Ghost Chaser és una proesa de l'animació 3D, amb un metratge molt recarregat de detalls i amb molt colorit, i un ritme endimoniat que us deixarà ben suats un cop acabeu la pel·lícula. No us la deixeu perdre en el que queda de Sitges 2019.

La Sitges Cocoon és una secció del festival que està a competició i té un jurat expert en la matèria que decidirà la millor producció VR de festival. Les pel·lícules es podran veure a l'edifici Miramar de Sitges, en una sala equipada amb la tecnologia Samsung Gear VR, on es podran veure 20 produccions que van des del gènere de terror, a la ciència-ficció i l'animació.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris