Linnea Quigley presenta el tràiler de EXTRAS, el seu debut com a directora

Linnea Quigley, la indiscutible reina del crit del cinema de terror, debutarà com a directora amb un documental titulat 'Extras', que ens parlarà dels actors i actrius de farciment que participen en les pel·lícules de gènere fantàstic. És el mateix camí que va emprendre l'actriu fa 45 anys


Fa uns mesos la llegendària scream que Linnea Quigley (Return of the Living Dead, Creepozoids) va anunciar que el seu debut com a directora de cinema havia arrencat de forma oficial. Extras es titula la pel·lícula, i és un documental que parlarà sobre aquests elements tan importants a qualsevol pel·lícula com són els actors extres, aquells actors no professionals que es dediquen a emplenar dissimulada les pel·lícules amb les seves aparicions. Doncs bé, recentment s'acaba de publicar a través de les xarxes socials el primer teaser tràiler d'Extras, i les sensacions que ens ha deixat no han pogut ser millors.



Extras és una producció d'Extreme Entertainment, una productora especialitzada en cinema de terror de sèrie B-Z fundada i gestionada pel cineasta Todd Sheets durant uns trenta anys. Ell ha estat responsable de pel·lícules recents com Bonehill Road o House of Forbidden Secrets, algunes amb Linnéa Quigley d'actriu. Amb Extras, conjuntament s'endinsaran al terreny del gènere documental, però òbviament enfocat cap al gènere fantàstic i de terror.

A la pàgina oficial de Facebook es descriu el projecte així:

Linnea Quigley i el seu equip busquen les més indignants històries d'EXTRES de tot el món. Els farem entrevistes, recuperarem enregistraments darrere de les càmeres i reunirem increïbles històries de gent amb talent que han aportat màgia a les pel·lícules. Ells són els herois anònims del cinema.


A més de la pàgina oficial, també es disposa de la informació que es va publicar a les fallides campanyes Kickstarter de la pel·lícula. En elles, es deia que Extras seria un documental que pretén fixar-se en els joves talents que desitgen entrar al món del cinema de baix pressupost, i es va informar del següent:

Les seves històries són moltes, els seus camins diferents i les seves vides personals molt diverses, però el que els uneix no és la necessitat de la fama, sinó simplement el desig de poder dir que han "estat en una pel·lícula", sovint fins i tot renunciant al diàleg! Sense oblidar els extrems a què poden arribar per fer realitat aquest somni.


Aquest fragment el va escriure Jason Paul Collum, escriptor, director i productor de cinema i gran especialista sobre la sèrie B i les scream queens, que en realitat va ser ell qui va gestionar les dues campa nyes a Kickstarter. Potser Extras hagi pres una altra direcció en tot aquest temps, però sigui com sigui la pel·lícula està prenent forma i aquest primer tràiler que es publica de moment ens ha cridat força l'atenció. Seguirem atents al desenvolupament del projecte.

  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris