'DELILER': Tràiler de la pel·lícula turca sobre Vlad "l'Empalador"

Deliler (o coneguda també com a "Vlad the Impaler") es presenta com una cruïlla entre Joc de Trons i Vikings


Els fans de sèries com Joc de Trons i Vikings que parin atenció, perquè de cara a aquest 2020 arribarà Deliler (o coneguda també com a "Vlad the Impaler"). Aquesta pel·lícula es defineix a si mateixa com una cruïlla entre les dues sèries, per la qual cosa l'acció, l'èpica i les conspiracions, a més de la violència i l'erotisme, hi tindran un pes important. Si més no, això és el que es pot llegir al pòster oficial de la pel·lícula.

Deliler és una producció d'origen turc i suposa ser el primer llargmetratge del cineasta Osman Kaya.

La pel·lícula narra la història de 7 homes otomans que lluiten contra el sagnant Vlad "l'Empalador" (conegut també com a Dràcula), per intentar acabar amb el seu regne de sang i terror. Aquesta història ha estat escrita per Esra Vesu Ozcelik, Brahim Ethem Arslan i Mustafa Burak Dogu.

L'encarregat d'interpretar Vlad és l'actor Erkan Petekkaya. La resta del repartiment és una combinació d'actors i actrius de Turquia poc coneguts, com Cem Uçan, Nur Fettahoglu, Ismail Filiz, Gülsah Sahin, Yetkin Dikinciler, Batin Deniz Ucan, Namik Rüstem Khanli, i Berat Efe Parlar.

A continuació podeu veure el tràiler de Deliler



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris