'Comic Barcelona on Demand': Ficomic organitza les seves activitats en línia

Còmic Barcelona on Demand retransmetrà a través del canal de YouTube de Ficomic, una sèrie d'activitats relacionades amb el 38 Còmic Barcelona. Aquestes activitats comencen aquest mateix dimecres 8 d'abril de 2020.


Fa uns dies Ficomic anunciava que el 38 Comic Barcelona es posposa al 2021 a causa de la situació de crisi per la COVID-19. Tot i això, també han comentat que com a alternativa provisional es trobaven treballant en la preparació d'unes activitats en línia les quals aviat estarien disponibles per a tots els fans del còmic. Doncs bé, a partir de demà, dia 8 d'abril, començaran aquestes activitats.

En què consisteixen? Primer de tot, dir que aquestes activitats es titulen Còmic Barcelona On Demand, i és una programació de continguts que es difondran a través del canal de YouTube de Ficomic, el qual podeu accedir-hi clicant AQUÍ.

Com dèiem abans, aquestes activitats comencen aquest dimecres 8 d'abril. A continuació us detallem el programa complet:

  • Dimecres 8 d'abril a les 17.00 hores: Una taula rodona dedicada al recentment mort Juan Giménez. En aquesta taula hi haurà crítics i autors com Oriol Estrada, Borja Crespo, Koldo Azpitarte, Ángel Unzueta, Salvador Larroca. Modera Antoni Guiral, guionista, divulgador i responsable de les exposicions a Còmic Barcelona.
  • Dissabte 11 d'abril a les 12.00 hores: El públic podrà gaudir de la conferència El ROL del dibuixant: els jocs portats a les vinyetes, amb Laurielle, Andrés Palomino i Joan Tretze, modera Cels Piñol.
  • Diumenge 12 d'abril a les 17:00 hores: Cuentacomics i Parlem de novetats de còmics infantils i juvenils, amb Xavier (Arkham Comics), José Antonio Serrano i Oriol Estrada.
  • Dimecres 15 d'abril a les 17.00 hores: És el moment de la Masterclass d'Albert Monteys. Comptarà amb l'autor i servirà perquè conteste les preguntes que se li facin. Modera Antoni Guiral.
  • Divendres 17 d'abril a les 20:00 hores, serà el moment de Campament Krypton: Uniformes i còmics amb David Baldeón.
  • Dissabte 18 d'abril a les 17.00 hores: Es parlarà d'un còmic que recentment s'ha endut a Netflix. Parlem d'El veí amb Santiago García i Pepe Pérez. Modera Borja Crespo.
  • Dimecres 22 d'abril a les 17:00 hores: El friqui a la ficció, amb Borja Crespo, Cels Piñol i Oriol Estrada.

Tot això és una part del que Ficomic té preparat. Mancarà, per exemple, la programació especial per al 23 d'abril, que és el dia Sant Jordi a Catalunya. En els dies vinents l'organització de l'esdeveniment anunciarà noves activitats per completar el Comic Barcelona On Demand.

Finalment, només cal comentar que pel que fa als més joves de la casa, Ficomic ha preparat continguts per a la secció Comic Kids. Els trobareu a la web aquesta mateixa setmana, i es tracten de diferents activitats recomanades als més petits que estan relacionades amb el còmic.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris