Gou Tanabe adapta al manga 'L'ombra sobre Innsmouth' de H.P. Lovecraft

L'autor de màniga Gou Tanabe continua adaptant històries de H.P. Lovecraft, després d'haver-ho fet ja amb La crida de Chtulhu i A les muntanyes de la follia, entre d'altres. El seu nou treball, L'Ombra sobre Innsmouth, es publicarà al Japó el 12 de juny de 2020.


El dibuixant de màniga Gou Tanabe continua centrat a adaptar les històries de H.P. Lovecraft, després d'haver adaptat ja obres com El color que va caure del cel. I és que segons la revista japonesa Kadokawa l'autor llançarà ben aviat la seva adaptació de La Ombra sobre Innsmouth, que es publicarà concretament a aquesta revista el 12 de juny de 2020.

La novel·la se centra en un estudiant que fa un recorregut per Nova Anglaterra. Acaba ubicant-se al fictici i decadent poble d'Innsmouth, i hi narra el descobriment d'uns éssers híbrids meitat humans meitat peixos que l'habiten.

L'Ombra sobre Innsmouth va ser escrita per H.P. Lovecraft el 1931 i publicada el 1936, a través de 5 capítols.

L'adaptació anterior d'històries de H.P. Lovecraft dibuixada per Gou Tanabe va ser La crida de Cthulhu, publicada a la revista Monthly Comic Beam el maig de 2019. No obstant això, i com dèiem abans, l'autor japonès ha realitzat moltes més adaptacions de H.P. Lovecraft, entre elles les històries curtes d'El Sabueso, La Ciutat sense Nom i El Temple (les tres editades a l'Estat Espanyol en un volum únic a través de l'editorial Ivrea), A les Muntanyes de la follia, El Color que va caure del celEl que aguaita a la foscor i L'Estrany.

Font: Comic Beam, ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris