HARD DEFINITION: "Hem sacrificat la vida d´una persona per amor al cinema"

Koko i Willy van anunciar fa vuit anys que estaven buscant una persona disposada a deixar-se torturar i matar davant una càmera. Algú va respondre a l'anunci, i avui ja està disponible a Internet la pel·lícula Hard Definition.


Fa 8 anys uns paios que es feien anomenar Koko i Willy van publicar un anunci en xarxes socials. Hi deien que estaven buscant actors disposats a deixar-se torturar i matar per protagonitzar una pel·lícula de gènere de terror "que marcaria un abans i un després a la història del cinema". Doncs bé, centenars de persones van respondre a l'anunci per protagonitzar-la i avui, 8 anys després, la pel·lícula ja està disponible a Internet.



El seu títol és Hard Definition, i és una pel·lícula de gènere de terror que mostra com Koko i Willy planegen i realitzen una pel·lícula snuff que consisteix, simplement, a assassinar una persona. La seva intenció és que aquest assassinat sigui el més realista possible, perquè -segons ells- el cinema ha mort, ja ningú no s'ho creu.

Nosaltres ja hem vist la pel·lícula i podem dir que pot agradar als que gaudeixen amb pel·lícules de caceres humanes i als que els agradi el torture-pornHard Definition és una pel·lícula d'1 hora aproximada, lleugera i fàcil de veure tot i haver estat rodada com un found-footage. Però creiem que el més interessant és que tant Koko com Willy transmeten la sensació d'estar realment bojos, aconsegueixen que ens creguem la seva bogeria, i això per a una pel·lícula gairebé sense recursos com Hard Definition és bastant valuós.

Recomanem que seguiu aquest fil a Twitter on Koko i Willy (anònims) expliquen el procés de producció de Hard Definition així com la publicació per clips d'aquesta.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris