'THE ONANIA CLUB': Les primeres reaccions parlen de “repugnant”, “depravada” i “insuportable”

El director de la trilogia d''El Centpeus Humà' va organitzar recentment una projecció privada de la seva nova pel·lícula, la titulada 'The Onania Club', a "un grup elit de crítics de cinema". Les reaccions no han trigat a produir-se.


L'espera s'està fent eterna, però estem convençuts que definitivament l'estrena de 'The Onania Club', la nova pel·lícula del director d''El Centpeus Humà', és a l'horitzó. Siguem assenyats, de moment no hi ha cap selecció de la pel·lícula per a cap festival de cinema, i molt menys per a sales de cinema comercials, però aquesta intuïció és deguda al fet que el director Tom Six va organitzar recentment una projecció privada de 'The Onania Club' a "un grup elit de crítics de cinema".

Així ho ha confirmat Tom Six fa unes quantes hores a Twitter, i les reaccions per part d'aquests crítics de cinema no s'han fet esperar gaire. Les seves reaccions alerten del que tots esperem trobar en una nova pel·lícula de Tom Six: "repugnant", "depravada", "insuportable"... És fantàstic!

Imaginem que al llarg de les hores i dies n'anirem coneixent altres més reaccions, però de moment n'hem recollit quatre. Pertanyen, la primera, a Jeff Sneider, bloguer de forta repercussió amb el bloc The InSneider; un altre que ha reaccionat és Alan Jones, cofundador del festival FrightFest a més d'escriptor i crític de cinema; i finalment Cameron Frew, escriptor i periodista del portal web FrewFilm. Han dit el següent:



  • TRADUÏT: "Vaig veure THE ONANIA CLUB ahir a la nit. Cruelment, no vaig avisar la @StephMarkel, i només li vaig prometre que la peli seria diferent a qualsevol altre que haguem vist. Doncs, 80 maleïts minuts més tard, definitivament tenia raó sobre això. Diré més coses aviat... si pots suportar escoltarlo."



  • TRADUÏT: Estimat @tom_six. Moltes gràcies per deixar-me veure la teva nova obra mestra THE ONANIA CLUB, que ara la tinc retinguda als meus ulls. La vaig trobar impactant, repugnant, divertida, depravada, i malgrat això, una altra sàtira emocionantment subversiva sobre l'horror de la humanitat. Felicitats xx



  • TRADUÏT: @tom_six et vaig enviar la meva crítica completa de THE ONANIA CLUB, aquí hi ha un extracte: "Un combo astut entre els germans Kuchar, Jörg Buttgereit i Luis Buñuel, i un altre èxit increïble i indeleble que trenca nous límits emocionants"




  • TRADUÏT: Acabo de veure THE ONANIA CLUB de @tom_six. Sento que necessito un bany d'aigua beneïda



Aquestes opinions no fan més que fer-nos agafar encara més ganes de veure 'The Onania Club'. En tot cas, aquestes opinions deixen clar alguns detalls, com ara que la pel·lícula ja està acabada i que els que busquen una pel·lícula extrema segurament quedaran satisfets.

Pels que vagin una mica despistats, 'The Onania Club' tracta sobre un club privat de dones que s'excita presenciant les misèries humanes. El seu argument oficial és el següent:

Hanna s'uneix en secret a un grup anomenat 'The Onania Club'. Els seus membres, dones fortes i independents de Los Angeles, s'exciten per la misèria dels altres. Hanna troba més misèria de la que mai no podria esperar i en el procés perd tot el que aprecia.


I a continuació teniu el tràiler de la pel·lícula.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris