'ATERRADOS 2': Demian Rugna revela nous detalls de la possible seqüela argentina

"Si la puc rodar tal com la vaig escriure, serà almenys cinc vegades més gore que la primera"


Demian Rugna, director de la pel·lícula de terror argentina 'Aterrados', ha explicat a través d'una entrevista pel portal Rue Morgue l'estat actual del remake nord-americà de la seva pel·lícula, així com del futur d''Aterrados 2'.

Recordem que fa dos anys vam poder entrevistar Demian Rugna al Festival de Sitges 2018, amb motiu de la presentació d''Aterrados' a la Secció Oficial a Competició de l'esdeveniment català, i ens va comentar que ja estava escrit un guió per a una possible seqüela. Mesos més tard, es va confirmar que 'Aterrados' tindria un remake nord-americà produït per Guillermo del Toro. Des d'aquest anunci ja ha passat una mica més un any, i pel mig també la pandèmia de la COVID-19.

Pel que fa a 'Aterrados 2' comenta:

Serà una seqüela directa, cosa que significa que començarà just després que s'acabi la primera. Segons després de l'escena on es veu la cadira volant sobre la pantalla. Així és com m'agraden les seqüeles: presentar tants personatges i elements de la primera com sigui possible. Vella escola, als vuitanta! No és un "spin off" ni res d'això. A més, pots conèixer una mica més sobre el que està passant a aquesta ciutat. Tot i això, no és el meu principal interès explicar-ho.


A més, el director argentí reconeix que les persones que no els va agradar 'Aterrados' és perquè la pel·lícula no donava explicacions precises del que estava passant. Això ho ha tingut en compte de cara a la seqüela.

Pel que fa a la història d''Aterrados 2' no va voler revelar res, però sí que s'ha referit al que es pot trobar l'espectador:

Si la puc rodar tal com la vaig escriure, serà almenys cinc vegades més gore que la primera. La gran diferència entre la primera i la segona és que la seqüela seria molt més violenta i implacable.


Tot i això, la seqüela argentina no serà el projecte més immediat de Demian Rugna. Com dèiem al principi, es produirà un remake nord-americà d''Aterrados' amb Guillermo del Toro de productor, i que es titularà 'Terrified: The Book of Jano'. La qüestió és què passarà després de fer-la. I és que Rugna té a sobre de la taula dues opcions: fer una seqüela de la pel·lícula argentina i una altra de la nord-americana. S'hi ha referit també:

No crec que filmi les dues seqüeles: o filmo la seqüela de la pel·lícula argentina o la del remake. Tindré aquest guió de seqüela argentina llest per si de cas, i podria ser diferent del de la seqüela nord-americana. Qui ho sap? És un escenari boig. El nostre objectiu és filmar el remake i després veure què passa amb la seqüela local.  



Òbviament, l'escenari actual és confús i impredictible, a causa de l'actual situació de pandèmia per la COVID-19, especialment als Estats Units. El que sí que és clar és que Demian Rugna no ha perdut el temps durant aquests dos mesos de confinament i ha aprofitat per continuar treballant en els seus pròxims projectes.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris