'El Arcoiris Negro', nova pel·lícula de Juan Diego Escobar Alzate

'El Arcoiris Negro', o també coneguda en anglès com a "Searching for the Black Rainbow", és el nou treball del director colombià Juan Diego Escobar Alzate després del seu enlluernador debut amb 'Luz'. 

La pel·lícula ha estat seleccionada per participar en el NAFF Project Market del BIFAN 2020.


El cineasta colombià Juan Diego Escobar Alzate ha fet públic a través de les xarxes socials la que serà la seva nova pel·lícula: 'El Arcoiris Negro', la també coneguda en anglès com a "Searching for the Black Rainbow". Aquesta serà la segona pel·lícula del director després de 'Luz', pel·lícula presentada a la Secció Oficial a Competició del passat Festival de Sitges 2019.

L'anunci de la segona pel·lícula de Juan Diego Escobar Alzate no ha arribat sol, i és que a més 'El Arcoiris Negro' ha estat seleccionada a participar en el mercat de coproducció NAFF Project Market, del Bucheon International Fantastic Film Festival BIFAN 2020. BIFAN és el festival de cinema més important d'Àsia.

De moment 'El Arcoiris Negro' disposa d'un primer pòster i un guió, els quals seran utilitzats al NAFF Project Market per promocionar el film i cercar inversors. L'esdeveniment se celebrarà al mes de juliol via online per la pandèmia de la COVID-19. Val a dir que aquesta serà la primera vegada que una pel·lícula colombiana té presència al NAFF Project Market del BIFAN.

Respecte al model de pel·lícula que és 'El Arcoiris Negro' només ha estat desvetllat aquest preciós pòster de la pel·lícula (imatge de capçalera). També se sap que la història és un folk horror i spaghetti western lovecraftià.

"NAFF Project Market" del BIFAN 2020 ha seleccionat 30 projectes de gènere fantàstic procedents de 21 països diferents. Se celebrarà entre els dies 11 i 15 de juliol, i el seu objectiu és promocionar projectes cinematogràfics per brindar-los oportunitats d'inversió i coproducció.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris