Perverse Family presenta 'Black Puke', la batalla final contra l'epidèmia negra

Un nou episodi de la websèrie porno d'èxit centrat en una lluita familiar contra l'expansió d'un virus mortal.


Black Puke és el desenllaç de la trilogia d'episodis de la sèrie 'Perverse Family' centrats en la pandèmia del moc negre, després dels de Black Pandemic i Vacuum Bed Insulation.

Sense descuidar les escenes de sexe explícit, Black Puke eleva la tensió a un clímax final on la mare Suzan és l'única de la família que encara no ha estat infectada pel virus. La seva missió serà salvar la seva família i desfer-se del cos portador del virus. Aquest és l'argument de Black Puke:

La batalla final amb l'epidèmia negra comença i serà brutal. El fill Damien es va deixar portar pels seus impulsos sexuals i va ficar la seva polla al cony de la noia infectada, que està empaquetada al buit, i el despietat moc negre el va atrapar. Infectada, Anna, en un atac de bogeria, va vomitar sobre la seva odiada amiga el vòmit negre. Vòmit negre de venjança. L'última guerrera sana contra la infecció és la mare Susan, que va desinfectar la noia infectada amb orina, la va embolicar amb cinta adhesiva i la va col·locar fora de perill a la nevera. Una victòria perfecta? De cap manera!


Tot i que Black Puke se centra en una lluita familiar contra l'expansió d'un virus, l'episodi no renuncia a les pràctiques sexuals extremes i mostra escenes de pluges daurades, vòmits i violència física. Destacable és sobretot l'escena en què l'actriu Anna de Ville vomita fins a tres vegades sobre el cos de la seva amiga infectada, que està interpretada per Adelle Unicorn.



La resta del repartiment que té presència a Black Puke són Matt Darko, Brittany Bardott i George UHL.

Pots veure el vídeo Black Puke de Perverse Family AQUÍ.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris