'BENNY LOVES YOU' (2020), tràiler de la comèdia de terror anglesa sobre un peluix assassí

A l'osset de peluix Benny no li ha assegut bé que el llencin a les escombraries... Que comenci a córrer la sang!


Aquest és l'osset de peluix Benny, i ha arribat per fer-t'ho passar malament... No riguis per la seva aparença i mira el tràiler oficial de 'Benny Loves You', pel·lícula de terror anglesa que durant aquest 2020 circularà per festivals de cinema.



'Benny Loves You' es mou entre la comèdia anglesa i l'slasher, i ha estat escrita, dirigida i protagonitzada per Karl Holt, en el que és el seu debut al cinema. Aquest és l'argument de la pel·lícula:

Jack (Karl Holt) intenta desesperadament iniciar una nova vida després de la mort accidental dels pares. Un dia, fent neteja d'antiguitats a casa seva, decideix llençar a les escombraries el peluix de la seva infància, un acte que tindrà conseqüències mortals.

La pel·lícula ja ha estat seleccionada pel FrightFest de Londres per a la secció oficial, que és un dels festivals de cinema de terror més importants del món. Anteriorment Benny Loves You va ser presentada a l'HorrorHound de Cincinnati (EUA).

Així que pareu atenció a 'Benny Loves You', una pel·lícula de terror amb humor molt anglès, que deixa a l'aire la possibilitat que es tracti d'una genialitat o una broma i que fins i tot pugui crear una franquícia. De moment, els festivals responen.

ACTUALITZACIÓ: Pots llegir la nostra crítica de 'Benny Loves You' AQUÍ.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris