El Festival de Sitges presentarà IRATI de Paul Urkijo al Fantastic 7

Irati serà una pel·lícula de fantasia fosca rodada en basc, i que està signada per Paul Urkijo (Errementari). El projecte està apadrinat pel Festival de Sitges, i serà presentat entre els dies 24 i 26 de juny al Fantastic 7, dins del marc del Marche du film de Canes


El Festival de Sitges en col·laboració amb la plataforma Blood Window, presentaran entre els dies 24 i 26 de juny la nova edició del Fantastic 7 en el marc del Festival de Cannes (Marché du film). El Fantastic 7 és un fòrum on els més prestigiosos festivals de gènere fantàstic del món presenten una selecció de projectes cinematogràfics amb l'objectiu que aquests aconsegueixin suport i finançament perquè acabin realitzant-se. A diferència d'anys anteriors, el Fantastic 7 es realitzarà aquest any a través d'una plataforma en línia com a mesura de seguretat pel COVID-19.

Els festivals de cinema que participen al Fantastic 7 són, a més del Festival de Sitges, el Bucheon International Fantastic Film Festival (Corea del Sud), el Cairo International Film Festival (Egipte), el Festival Internacional de Guadalajara (Mèxic), International Film Festival & Awards de Macau (Xina), South by Southwest d'Austin (Estats Units) i el Festival Internacional de Cinema de Toronto (Canadà).

Cada un d'aquests festivals presentarà una pel·lícula perquè els inversors i distribuïdors puguin col·laborar-hi. També al Festival de Sitges, que presentarà Irati, una proposta de fantasia fosca en basc, que està signada per Paul Urkijo, cineasta que va meravellar el públic en el seu anterior treball amb Errementari. La trama de la pel·lícula se centra en el viatge a la batalla de Roncesvalles sota la visita de Carlemany.

En l'edició 2019 de Fantastic juliol al Festival de Sitges va presentar Baby, de Juanma Bajo Ulloa.

Més enllà de la proposta del Festival de Sitges, la resta de festivals partícips a l'esdeveniment presentaran els següents projectes cinematogràfics: Foreign Cop (de Maxim Bessmertny), Huesera (Michelle Garsa Cervera), I Have To You (Tim Kasher), Illicit (Minji Kang), Three for Eternity (Rami Iassín) i Violation (Madeleine Sims-Fewer & Dusty Mancinelli).

Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris