'ENOBOKU', l'adaptació al cinema del polèmic manga sobre prostitució escolar

'Enboku' és la nova adaptació al cinema del polèmic manga Enjokо̄sai Bokumetsu Undо̄, creat per Hideo Yamamoto (Ichi the Killer) i Tetsuya Koshiba.


Ja està disponible el tràiler oficial d''Enboku', que és l'adaptació cinematogràfica del manga Enjokо̄sai Bokumetsu Undо̄ (traduït seria com a "Campanya per radicar la prostitució d'escolars"), estrenat al Japó en 1997. El tràiler ha estat publicat recentment a la web oficial de la pel·lícula.



De la mateixa manera que el manga original, el tràiler conté escenes de sexe i violència entre menors fictícies, però òbviament adaptades als marges restrictius que permet YouTube. Per comprovar el potencial eròtic i violent d''Enboku' haurem d'esperar la seva estrena a finals del 2020. De fet, a principis de juliol la pel·lícula tindrà una distribució limitada a alguns cinemes japonesos.

El director de la pel·lícula és Kôsuke Suzuki. La figura del productor l'exerceix Yukihiko Yamaguchi, productora de pel·lícules com 'Meatball Machine', i que també va produir una altre adaptació cinematogràfica del mateix títol el 2001. Per la seva banda, Shichiro Masumoto s'encarrega del guió, i Kôji Endô de compondre la música de la pel·lícula. Per cert, el tema principal que podeu escoltar al tràiler és el tema "End Roll", cantat per Ena Fujita.

Pel que fa al repartiment d'Enboku, Yuni Akino interpreta Aimi Kudô, el personatge principal. I sobre ella tracta la història de la pel·lícula:

Una estudiant universitària decideix prostituir-se per estalviar diners i així poder fer el seu somni. D'altra banda, l'oficial de policia Kumagiri, que s'encarregava de controlar els exdelinqüents sexuals Kunimoto, Kiguchi i Oshima veu com acaben morint assassinats. La història de la sang i l'infern s'obre quan l'Aimi i el Kunimoto es troben a través del servei de xarxes socials.


El paper de Kumagiri ho interpreta Itsuji Itao (Death Note). La resta del repartiment inclou els noms de Hiroshi Yamamoto, Kentaro Sakai, Yо̄suke Tanaka, Mika Nonomiya, Taro Suwa, i Mana Yoshimuta.

Enjokо̄sai Bokumetsu Undо̄ és un manga creat per Hideo Yamamoto (Ichi the Killer) i Tetsuya Koshiba (Akapoli), publicat entre 1997 i 1998.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris