La live-action de 'Cowboy Bebop' de Netflix no serĂ  fidel a l'anime original

"Si vols veure Cowboy Bebop mira Cowboy Bebop" diu el guionista Javier Grillo-Marxuach.


A travĂ©s de la pĂ gina web de ciència-ficciĂ³ io9, hem llegit una interessant entrevista a Javier Grillo-Marxuach. Potser el seu nom no us soni de primeres, perĂ² si us diem que Ă©s un dels guionistes de la live action de Cowboy Bebop que prepara Netflix, la cosa es posa interessant.

Grillo-Marxuach va deixar constĂ ncia al llarg de l'entrevista que la live action de Cowboy Bebop serĂ  fidel a l'anime original produĂ¯t per Sunrise. Va dir, "Si vols veure Cowboy Bebop mira Cowboy Bebop". AixĂ² seria un resum molt resumit del que dĂ³na aquesta entrevista, perĂ² com veurem hi ha alguns matisos a les seves paraules.

El guionista va confirmar algunes de les moltĂ­ssimes preguntes que tot fan de Cowboy Bebop es pot plantejar amb aquesta adaptaciĂ³. Per exemple, va comentar que el gos Ein serĂ  idèntic estèticament a l'anime, Ă©s a dir, de raça corgi. Val a dir que ja el vam veure en un vĂ­deo promocional on els actors principals de la sèrie enguixaven els seus diĂ legs (imatge inferior).



Pel que fa a la vestimenta dels personatges, Grillo-Marxuach va alertar que Faye Valentine tindrĂ  un lleu canvi a la seva roba respecte a la sèrie, perĂ² no confirma si Ă©s per la sexualitat que desprèn el personatge a l'anime. Hem de parlar de censura per part de Netflix? Tanmateix, de la mateixa manera que a l'anime, tant Faye Valentine, com Spike i Jet fumaran com a cominers.

Pel que fa a la histĂ²ria, el guionista va donar pistes a la mar d'interessants. Recordem que la live action de Cowboy Bebop tĂ© confirmades dues temporades, cadascuna amb un dolent. És a dir, que hi haurĂ  dos dolents a la sèrie. Un serĂ  "un dels mĂ©s destacats de la sèrie animi". Aquesta pista no porta a pensar en personatges secundaris com Julia (la qual ja tĂ© confirmada la seva presència a la sèrie) i al malvat Vicious (tambĂ© confirmat). MĂ©s enllĂ  de Vicious, hi haurĂ  un altre malvat inventat pels guionistes de Netflix.

Quant a l'estrena de Cowboy Bebop a Netflix, Grillo-Marxuach nomĂ©s va comentar que no s'estrenarĂ  fins que la primera temporada hagi estat muntada i mostrada als responsables conjuntament. Recordem que actualment l'equip de la sèrie es troba en ple rodatge.

Netflix descriu la sèrie:

Basat en el fenomen mundial de Sunrise Inc. Cowboy Bebop Ă©s la histĂ²ria inspirada en el jazz i de gènere negre de Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine i Radical Ed: un grup de caçadors de recompenses que fugen del passat caçant els criminals mĂ©s perillosos del sistema solar. Fins i tot salvaran el mĂ³n... pel preu correcte.


La sèrie estarĂ  dividida en 10 capĂ­tols i segons Netflix conservarĂ  els elements western, noir i ciència-ficciĂ³ que van caracteritzar l'anime original.

L'encarregat de dirigir els dos primers episodis de la live-action de Cowboy Bebop Ă©s Alex Garcia Lopez (The Witcher), i qui s'encarregarĂ  d'escriure el primer episodi serĂ  Christopher Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok)



L'encarregat de dirigir els dos primers episodis de la live-action de Cowboy Bebop Ă©s Alex Garcia Lopez (The Witcher), i qui s'encarregarĂ  d'escriure el primer episodi serĂ  Christopher Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok)

Els actors que interpretaran els quatre personatges principals: Spike Spiegel serĂ  interpretat per JOHN CHO (American Pie), Jet Black per MUSTAFA SHAKIR (Marvel's Luke Cage), Faye Valentine per DANIELLA PINEDA (Jurassic World: El regne Caigut), i Vicious per ALEX HASSELL (Red Sea Diving Resort). TambĂ© apareixerĂ  a la sèrie el personatge de Julia, que l'interpretarĂ  l'actriu Elena Satine.

Cowboy Bebop Ă©s una coproducciĂ³ entre Netflix i Tomorrow Studios (Snowpiercer, Hanna), i tindrĂ  Shinichiro Watanabe com a supervisor consultiu del projecte.

Font: ANN, io9

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris