La live-action de 'Cowboy Bebop' de Netflix no serà fidel a l'anime original

"Si vols veure Cowboy Bebop mira Cowboy Bebop" diu el guionista Javier Grillo-Marxuach.


A través de la pàgina web de ciència-ficció io9, hem llegit una interessant entrevista a Javier Grillo-Marxuach. Potser el seu nom no us soni de primeres, però si us diem que és un dels guionistes de la live action de Cowboy Bebop que prepara Netflix, la cosa es posa interessant.

Grillo-Marxuach va deixar constància al llarg de l'entrevista que la live action de Cowboy Bebop serà fidel a l'anime original produït per Sunrise. Va dir, "Si vols veure Cowboy Bebop mira Cowboy Bebop". Això seria un resum molt resumit del que dóna aquesta entrevista, però com veurem hi ha alguns matisos a les seves paraules.

El guionista va confirmar algunes de les moltíssimes preguntes que tot fan de Cowboy Bebop es pot plantejar amb aquesta adaptació. Per exemple, va comentar que el gos Ein serà idèntic estèticament a l'anime, és a dir, de raça corgi. Val a dir que ja el vam veure en un vídeo promocional on els actors principals de la sèrie enguixaven els seus diàlegs (imatge inferior).Pel que fa a la vestimenta dels personatges, Grillo-Marxuach va alertar que Faye Valentine tindrà un lleu canvi a la seva roba respecte a la sèrie, però no confirma si és per la sexualitat que desprèn el personatge a l'anime. Hem de parlar de censura per part de Netflix? Tanmateix, de la mateixa manera que a l'anime, tant Faye Valentine, com Spike i Jet fumaran com a cominers.

Pel que fa a la història, el guionista va donar pistes a la mar d'interessants. Recordem que la live action de Cowboy Bebop té confirmades dues temporades, cadascuna amb un dolent. És a dir, que hi haurà dos dolents a la sèrie. Un serà "un dels més destacats de la sèrie animi". Aquesta pista no porta a pensar en personatges secundaris com Julia (la qual ja té confirmada la seva presència a la sèrie) i al malvat Vicious (també confirmat). Més enllà de Vicious, hi haurà un altre malvat inventat pels guionistes de Netflix.

Quant a l'estrena de Cowboy Bebop a Netflix, Grillo-Marxuach només va comentar que no s'estrenarà fins que la primera temporada hagi estat muntada i mostrada als responsables conjuntament. Recordem que actualment l'equip de la sèrie es troba en ple rodatge.

Netflix descriu la sèrie:

Basat en el fenomen mundial de Sunrise Inc. Cowboy Bebop és la història inspirada en el jazz i de gènere negre de Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine i Radical Ed: un grup de caçadors de recompenses que fugen del passat caçant els criminals més perillosos del sistema solar. Fins i tot salvaran el món... pel preu correcte.


La sèrie estarà dividida en 10 capítols i segons Netflix conservarà els elements western, noir i ciència-ficció que van caracteritzar l'anime original.

L'encarregat de dirigir els dos primers episodis de la live-action de Cowboy Bebop és Alex Garcia Lopez (The Witcher), i qui s'encarregarà d'escriure el primer episodi serà Christopher Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok)L'encarregat de dirigir els dos primers episodis de la live-action de Cowboy Bebop és Alex Garcia Lopez (The Witcher), i qui s'encarregarà d'escriure el primer episodi serà Christopher Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok)

Els actors que interpretaran els quatre personatges principals: Spike Spiegel serà interpretat per JOHN CHO (American Pie), Jet Black per MUSTAFA SHAKIR (Marvel's Luke Cage), Faye Valentine per DANIELLA PINEDA (Jurassic World: El regne Caigut), i Vicious per ALEX HASSELL (Red Sea Diving Resort). També apareixerà a la sèrie el personatge de Julia, que l'interpretarà l'actriu Elena Satine.

Cowboy Bebop és una coproducció entre Netflix i Tomorrow Studios (Snowpiercer, Hanna), i tindrà Shinichiro Watanabe com a supervisor consultiu del projecte.

Font: ANN, io9

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris