Els storyboards de la minisèrie 'Uzumaki' revelen fidelitat al manga original

A través de les xarxes socials han estat compartides les guies de treball dels animadors de la minisèrie Uzumaki, basada en el manga de terror de Junji Ito.


El compte de Twitter en anglès de la minisèrie animi d'Uzumaki, que recordem que actualment es troba en procés de producció, ha compartit dues imatges del guió il·lustrat amb què treballen els animadors. A més, comenten "Com pots veure, utilitzem el màniga del mestre Junji Ito com a nostra guia".

La piulada també inclou l'avís que aviat aquest mateix canal es publicaran novetats sobre la producció de la minisèrie de terror Uzumaki.



El manga Uzumaki de Junji Ito serà adaptat a l'anime a través d'una minisèrie de quatre episodis. L'adaptació anirà a càrrec del japonès Hiroshi Nagashima (Mushi-Shi) i serà una producció del prestigiós estudi d'animació Prouction I.G (Ghost in the Shell).

També es va confirmar que Colin Stetson (Hereditary) s'encarregarà de dissenyar la música d'Uzumaki.

A més, es va revelar que aquesta adaptació a l'anime d'Uzumaki serà estrenada a Toonami (una extensió de l'empresa Adult Swim, antiga Cartoon Network).

Pel que fa a Junji Ito, va comentar que la minisèrie d'animació Uzumaki serà en blanc i negre, "pel que fa a l'original". També comenta que el director Hiroshi Nagashima s'està esforçant a aportar realisme a l'animació i el mateix to terrorífic que té el seu Uzumaki, cosa per la qual cosa l'autor va lluitar a la màniga.

Pots llegir més informació sobre el misteri d'Uzumaki AQUÍ.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris