'Naked Cannibal Campers': El tràiler oficial dóna fe del seu potencial gore i eròtic

Es tracta d'una pel·lícula horror porn amb canibalisme i sexe explícit, les primeres imatges compartides del qual prometen un bany de sang. Sean Donohue, amb la seva productora especialitzada en terror Gatorblade Films, és el director de Naked Cannibal Campers.


La pel·lícula de gore amb sexe explícit Naked Cannibal Campers està ultimant el seu procés de postproducció amb una campanya a Indiegogo. La campanya va començar fa un mes i ja pràcticament ha aconseguit el 100% del seu objectiu, cosa que garanteix la viabilitat del projecte.

Aquesta campanya de recaptació de fons ha implicat també la publicació del tràiler de Naked Cannibal Campers, que dóna fe del seu potencial gore i eròtic. A més, també s'ha conegut que la mítica scream queen Jill Withlow (Night of the Creeps) també ha participat en el rodatge.

Aquesta campanya de finançament col·lectiu ofereix als inversors la possibilitat d'adquirir diferents ítems, com el guió de la pel·lícula signat pels seus responsables, una pròtesi facial utilitzada per als efectes especials del film, vestuari dels actors, i fins i tot uns microshorts usats a la pel·lícula per l'actriu Xhyvette "Sushii" Holder. Gairebé res!



Aquest és el tràiler de Naked Cannibal Campers:




Naked Cannibal Campers serà la nova pel·lícula del director Sean Donohue, responsable de la productora indie Gatorblade Films. Es tracta d'una pel·lícula horror porn amb canibalisme i sexe, les primeres imatges compartides del qual prometen un bany de sang. Aquest és l'argument de la pel·lícula:

Tres amics preparen les canyes de pescar al seu automòbil per anar-se'n de pesca a un llac. Un cop allà, el Ranger de la zona els recomana que no es quedin al costat est del llac. Diuen al Ranger que no seguiran aquest camí, però que no s'adhereixen a les regles. Un cop es dirigeixen cap a la zona Est del llac, pel camí tres noies sexys s'hi acosten i els ofereixen una mica de sopar. Ells, és clar, estan d'acord. Poc saben que són el "sopar".


Les actrius principals de Naked Cannibal Campers són Sith Jade, Veronica Raine i 'Sushii' Xhyvette Holder, a més de l'esmentada Jill Withlow.

La pel·lícula estarà disponible el desembre de 2020.

Sean Donohue gestiona la productora Gatorblade Films des del 2012. Ha realitzat nombroses pel·lícules de terror, com Die Die Delta Pi, Cannibal ClausDead Residence.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris