'Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni': Rumiko Takahashi comparteix el disseny de personatges de l'spin-off d''Inuyasha'

L'spin-off d'Inuyasha s'estrenarà a finals del 2020. La seva història tindrà com a protagonistes els fills d'Inuyasha i Sesshomaru.


El compte oficial de Twitter de Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni, que és l'spin-off de la sèrie anime Inuyasha, ha compartit el disseny dels personatges principals de la sèrie: Towa Higurashi, Setsuna i Moroha. Tots els personatges de la sèrie estan dissenyats per l'autora original, Rumiko Takahashi.



Towa és un nen modern que viu a l'era de Reiwa. Estudiant de secundària de 14 anys. Fa 10 anys va creuar el temps a través del túnel misteriós. El germà petit de Kagome, Higurashi, l'ha criat com si fos el fill. També Towa és bo en arts marcials, i un cop es va barallar amb uns nois dolents, cosa que el va portar a ser transferit a una altra escola. Ara és a una escola de nois. La seva intenció és trobar Setsuna i intentar tornar al seu Període.



Setsuna té 14 anys. Participa en exterminis de yokais, i així dedica la seva vida, a un extermini monstruós. En realitat, quan tenia quatre anys, li va dir va afegir al seu germà bessó a Towa, però 10 anys més tard ja no se'n recorda perquè el van privar de la capacitat del record quan era nena.



Moroha és una caça-recompenses de 14 anys. Després d'exterminar uns yokai, decideix gaudir de la recompensa. La seva personalitat és alegre i alegre. En realitat és la filla d'Inuyasha i Kagome, però com que vivia sola des de ben jove amb prou feines coneix els seus pares.

A més, també va compartir una imatge comparativa sobre l'estatura dels tres personatges.




Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni té aquest argument:

Les filles de Sesshomaru i InuYasha van emprendre un viatge a través del temps!

Al Japó feudal, els bessons Semi-Demoni Towa i Setsuna se separen durant un incendi forestal. Mentre busca desesperadament la seva germana petita, Towa deambula per un túnel misteriós que li envia al Japó actual, on és trobat i criat pel germà petit de Kagome, amb Sota, i la seva família.

Deu anys més tard, el túnel que connecta les dues èpoques s'ha tornat a obrir, permetent que Towa es retrobi amb Setsuna, que ara és un dimoni que treballa per a Kohaku. Però per sorpresa de Towa, Setsuna sembla haver perdut tots els records del seu germà gran.

Amb Moroha, la filla d'Inuyasha i Kagome, tots tres viatgen entre les dues èpoques en una aventura per recuperar el seu passat perdut.

Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni és una producció de Sunrise. Està dirigida per Teruo Sato, partint del guió escrit per Katsuyiki Sumisawa, que és la mateixa persona que va escriure la sèrie animi d'Inuyasha. Per la seva banda, Rumiko Takahashi és la dissenyadora dels personatges.

Estrena al Japó a finals de 2020.


Font: Twitter

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris