La minisèrie anime 'Uzumaki' posposa la seva estrena al 2021

Basada en el popular manga de terror de Junji Ito, la minisèrie Uzumaki finalment s'estrena el 2021 a Adult Swim.


El canal d'animació adulta Adult Swim ha compartit aquest diumenge una entrevista a Hiroshi Nagahama, que és el director de l'esperada sèrie Uzumaki, basada en l'exitós manga de terror creat per Junji Ito. L'anime Uzumaki tenia previst la seva estrena a Toonami (espai de sèries animi a Adult Swim) aquest mateix 2020, i tal com es concreta a l'entrevista, així com al nou teaser tràiler de la sèrie, finalment l'estrena serà el 2021.



El nou tràiler d'Uzumaki compartit per Adult Swim és exactament el mateix que van compartir farà just un any quan es va anunciar el projecte, però amb l'afegit que la sèrie serà estrenada a Toonami el 2021.



La sèrie Uzumaki tindrà quatre episodis. Està dirigida per Hiroshi Nagashima (Mushi-Shi), i és una producció del prestigiós estudi d'animació Prouction I.G (Ghost in the Shell). Podeu llegir més detalls sobre com serà la sèrie animi Uzumaki clicant AQUÍ.

Uzumaki és un manga de terror creat per Junji Ito que va ser publicat entre 1998 i 1999 a la revista seinen Big Comic Spirits, de l'editorial Shogakukan.

La història se centra en els habitants de la petita ciutat japonesa de Kurouzu que sembla estar maleïda pels esdeveniments sobrenaturals que envolten les espirals. Kirie Goshiwa, que viu al poble, experimenta juntament amb la resta la sèrie de successos estranys, els quals d'alguna manera tenen relació amb la simple figura de l'espiral.

Moltes persones s'obsessionen o es posen paranoiques per les formes en espiral, cosa que dóna com a resultat diverses morts horribles. Al final, la ciutat queda aïllada de la resta del món, cosa que porta als esdeveniments apocalíptics i la revelació del secret ocult sota el llac al centre de la ciutat.

Font: AS, ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris