Ivan Mulero adapta el còmic 'Tigre Callejero' d'Ertito Montana en una websèrie

Un antiheroi armat amb un bat de beisbol i el casc de moto és el protagonista d'aquest thriller de venjança creat per Ertito Montana. El cineasta català Ivan Mulero adapta el còmic original en format de websèrie


El nou treball del cineasta català Ivan Mulero es titula Tigre Callejero, una websèrie de cinc episodis basada en el còmic de culte d'Ertito Montana. De moment només hi ha disponible el primer episodi, el qual es pot veure a la pàgina de Verkami del projecte.

Tigre Callejero és una producció de The Kloscara Company, una productora audiovisual que a més de fer videoclips per a bandes musicals com A Sound of Thunder i Buhos, també ha treballat amb Ivan Mulero en nombroses ocasions. Seus són treballs que tenen un gran aspecte visual com Avui m'ha passat una cosa molt bèstia, Camisa de força i Orion, a més del llargmetratge Peixos, que és la primera pel·lícula de la història realitzada en llenguatge de signes.

Sobre Tigre Callejero, es tracta d'un estrany thriller de venjança protagonitzat per un antiheroi urbà que, armat amb un casc de moto i un bat de beisbol, té la intenció de plantar cara al crim organitzat que impera a Ciutat Nam.

Recomanem que vegeu el primer episodi de la sèrie. I si us ve de gust fer alguna aportació al projecte, que sapigueu que tots els diners recaptats serviran per invertir-los en la producció i postproducció de Tigre Callejero. És probable que hi pugui haver una segona temporada.

Clicant AQUÍ pots veure el primer episodi de Tigre Callejero.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris