POSSESSOR, SLEEPLESS BEAUTY, BABY... Totes les pel·lícules del Sitges 2020

El Festival de Sitges lliurarà el Gran Premi Honorífic a cineasta David Lynch, mestre del surrealisme, les pors i les obsessions humanes.


El Festival de Sitges ha fet pública la programació de pel·lícules que participaran en la seva 53 edició. En aquesta atípica edició marcada per la pandèmia del Covid, el comitè de selecció del festival presenta 120 pel·lícules amb una forta presència de nous talents del fantàstic. També, ha revelat que premiarà el mestre David Lynch.

Títols esperats com l'espanyola Baby, possessor (imatge de capçalera) de Brandon Cronenberg o la violenta Sleepless Beauty es podran veure a Sitges. També es podran veure clàssics remasteritzats com Flash Gordon, L'Imperi contraataca i L'Home Elefant, aquesta última es podrà veure a la cloenda del Festival en una edició remasteritzada en 4K.

Aquest programa de pel·lícules pretén captar les últimes tendències del fantàstic i il·lusionar als fans amb els nous talents. Aquesta serà una edició única, en format híbrid entre presencial i en línia, i que malgrat les inclemències de la pandèmia el que queda clar és que el gènere fantàstic gaudeix d'una salut de ferro.

Clicant AQUÍ podeu accedir a la programació de Festival de Sitges.


El Festival de Sitges se celebrarà entre el 8 i 18 d'octubre.



David Lynch, Gran Premi Honorífic 2020


El cineasta David Lynch, director de clàssics com Vellut Blau i L'Home Elefant rebrà el Gran Premi Honorífic per la seva longeva trajectòria, combinada amb talent i personalitat. El lliurament del premi es realitzarà de manera virtual a causa de les circumstàncies actuals.

L'obra de David Lynch s'expressa per si mateixa i és àmpliament coneguda per qualsevol cinèfil. Des d'Eraserhead (1977) fins a Twin Peaks: The Return (2017), els seus treballs conviden a un viatge pels somnis, el surrealisme, les pors i les obsessions humanes. L'Home Elefant (1980), cinta que clausurarà Sitges 2020 celebrant el 40 aniversari amb la seva remasterització en ultra-alta definició; Dune (1984); Vellut Blau (1986), guanyadora del Festival a 1986; Cor Salvatge (1990); Carretera Perduda (1997); Mulholland Drive (2001) o Inland Empire (2006), conformen una cinematografia magistral que Sitges 2020 homenatjarà.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris