[Tràiler] Caroline Williams torna com DJ de ràdio a 'Ten Minutes to Midnight'

La DJ de ràdio que va suscitar sentiments romàntics a Caracuir a 'La Matança de Texas 2', torna a la ràdio en una pel·lícula de vampirs dirigida per Erik Bloomquist.


A través del portal Bloody Disgusting s'ha fet públic el tràiler de l'esperada 'Ten Minutes to Midnight', la pel·lícula de vampirs protagonitzada per l'actriu de culte Caroline Williams. En ella, Williams tornarà a interpretar una DJ, de la mateixa manera que va fer en la interpretació que la va catapultar a la fama com va ser a 'La Matança de Texas 2'..


'Ten Minutes to Midnight' tindrà la seva première mundial el divendres 14 d'agost en una doble sessió titulada The Popcorn Frights Drive-In Horrorshow (Estats Units), compartint cartell amb Random acts of violence.



Williams tornarà a interpretar una DJ de ràdio com a homenatge a la seqüela del film de Tobe Hooper, encara que la pel·lícula no tindrà cap connexió amb ella.

És una producció de Mainframe Pictures. El director de la pel·lícula serà Erik Bloomquist (Long Lost), guanyador de dos premis Emy, que a més s'encarrega d'escriure el guió amb el seu germà Carson Bloomquist. Té el següent argument:

La vigília de la seva jubilació forçada, un violent huracà atrapa la veterana presentadora de ràdio Amy Marlowe (Caroline Williams) i el seu personal treballant. Mentrestant, el seu nou i misteriós reemplaçament laboral enfosqueix tots els seus moviments.


Carolin Williams estarà acompanyada a 'Ten Minutes to Midnight' per Nicholas Tucci (Tu ets el següent, The Ranger), Adam Weppler (Long Lost), Nicole Kang i William Youmans (Birdman).

Caroline Williams és coneguda dins el cinema de terror com la reina de les seqüeles, però en realitat la seva empremta s'estén en multitud de títols de gènere. Si fem un repàs, l'actriu nord-americana ha participat en pel·lícules com 'La Matança de Texas 2', 'El Padrastre 2', 'Seed 2', 'Hatchet 3' i 'Halloween 2' (Rob Zombie), a més de títols com 'Contracted', 'Tu ets el següent', 'Come back to me' o 'Killer Rose'.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris