Tràiler de 'Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni'

La continuació de la sèrie d'èxit Inuyasha tornarà a reunir tots els personatges creats per Rumiko Takahashi.


El portal Viz Media ha revelat el primer tràiler de Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni ('Han'yō no Yasha Hime'), l'spin-off de la sèrie animi Inuyasha basada en el manga original de Rumiko Takahashi. Aquest tràiler, a més, serveix per informar que la sèrie es començarà a emetre el 3 d'octubre a la televisió japonesa NTV (Nippon Television).



La sèrie unirà la filla d'Inuyasha i Kagome, anomenada Moroha. També tindran presència les filles de Sesshomaru, dues bessones anomenades Towa i Setsuna. Fa unes setmanes us vam donar més detalls de cadascun.

Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni és una producció de Sunrise. Està dirigida per Teruo Sato, partint del guió escrit per Katsuyiki Sumisawa, que és la mateixa persona que va escriure la sèrie animi d'Inuyasha. Per la seva banda, Rumiko Takahashi és la dissenyadora dels personatges.

Aquest és l'argument oficial:

Les filles de Sesshomaru i InuYasha van emprendre un viatge a través del temps!

Al Japó feudal, els bessons Semi-Demoni Towa i Setsuna se separen durant un incendi forestal. Mentre busca desesperadament la seva germana petita, Towa deambula per un túnel misteriós que li envia al Japó actual, on és trobat i criat pel germà petit de Kagome, amb Sota, i la seva família.

Deu anys més tard, el túnel que connecta les dues èpoques s'ha tornat a obrir, permetent que Towa es retrobi amb Setsuna, que ara és un dimoni que treballa per a Kohaku. Però per sorpresa de Towa, Setsuna sembla haver perdut tots els records del seu germà gran.

Amb Moroha, la filla d'Inuyasha i Kagome, tots tres viatgen entre les dues èpoques en una aventura per recuperar el seu passat perdut.


Per la seva banda, Inuyasha és un manga creat per Rumiko Takahashi (Ranma) que va ser publicat a la revista Weekly Shonen Sunday el 1996, i va acabar la seva història el 2008.

A Catalunya Inuyasha va ser publicat per Glénat i la seva adaptació a l'anime es va emetre per TV3 obtenint grans índexs d'audiència. Van ser 167 episodis. Posteriorment, es va realitzar un anime-seqüela de 26 episodis titulat Inuyasha: Capítol Final, així com quatre pel·lícules OVA, totes elles editades en DVD a l'Estat espanyol.

Font: ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris