'Shakespeare's Shitstorm', l'última pel·lícula de Lloyd Kaufman?

La pel·lícula adapta lliurement l'obra 'The Tempest' de William Shakespeare. Segons Lloyd Kaufman, 'Shakespeare's Shitstorm' podria tractar-se de la seva última pel·lícula com a director


Segons va dir Lloyd Kaufman fa uns mesos, #ShakespearesShitstorm probablement serà la seva última pel·lícula com a director. Aquesta afirmació la va revelar en exclusiva per al portal Dread Central al mes de gener "és probable que aquesta sigui la meva última pel·lícula".

I és que ja són 50 anys de vida dedicats al cinema, i 45 a la seva productora Troma Entertainment, una vida sencera de fidelitat al cinema i sobretot un estil molt concret de fer pel·lícules. És per això que el cineasta ha ultimat la que serà la pel·lícula més ambiciosa.

Per què? Doncs ho serà perquè va decidir treballar amb una de les companyies d'efectes especials més ben considerades de Hollywood. Els efectes especials de #ShakespearesShitstorm han estat creats per Eric Fox (Fox FX Lab) conjuntament amb Morbx FX, i aquí teniu un vídeo sobre el procés de creació:



El tràiler final de #ShakespearesShitstorm assegura als fans de Troma un contingut fidel al que ha estat la productora durant 45 anys d'existència, com és l'humor negre, personatges freaks, clips musicals, mutants, gore físic, sexe i violència. Aquest és el tràiler final de 'Shakespeare's Shitstorm', amb presentació inclosa de Lloyd Kaufman:



Heu vist el Toxie? I al Dolphin Man? Dos cameos, tal com és habitual a la Troma Entertainment.

La pel·lícula adapta lliurement la novel·la 'The Tempest' de William Shakespeare, quan han passat just 20 anys de l'estrena de 'Tromeu i Julieta', una altra adaptació cinematogràfica d'una obra del dramaturg. Recordem que 'Tromeu i Juliet'a estava protagonitzada per l'actriu Debbie Rochon, que tornarà a tenir presència en aquesta nova adaptació de la Troma a una obra de Shakespeare.

La pel·lícula tindrà la seva premiere mundial al festival Fantasia (Quebec) el pròxim 29 d'agost, a la seva edició online. Aquesta estrena imminent ha comportat també la publicació del pòster final de #ShakespearesShitstorm, creat per Sadist Art Designs:  



L'argument de la novel·la 'The Tempest' és el següent:

L'obra narra la història de Pròsper, Duc de Milà, i la seva filla Miranda bandejats a una illa deserta. Aquest duc és un mag que desencadena la tempesta que dóna títol a la peça i que només es vol venjar. Per això entra en contacte amb l'altre món, personificat a Ariel. Al final renuncia a la rancúnia i permet que la seva filla trobi l'amor.


El repartiment de #ShakespearesShitstorm inclou noms com els de Kate McGarrigle (Miranda), Debbie Rochon (Senador Sebastian), Amanda Flowers (Ariel), Erin Patrick Miller, Fraser Brown (William Shakespeare), així com el mateix Lloyd Kaufman com a Prosper.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris